Çaycuma Belediyesi görevlileri Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Türkiye’nin en gelişkin şehir kartı olan ÇaycumaKart’ın tanıtımını yaptı. Karta büyük ilgi gösteren öğrenciler geldikleri Çaycuma Belediyesinde gerekli işlemleri yaptırarak kartlarını aldı.

İŞYERLERİ %5’TEN %20’YE VARAN ORANDA İNDİRİM SAĞLIYOR

Çaycuma’da önemli alışveriş mekânlarının neredeyse hepsinden %5’ten 20’ye kadar indirim olanağı sunan karttan edinen öğrenciler elde edecekleri indirimle yaşamlarının biraz daha kolaylaşacağını söyledi. Kartın herhangi bir aidatının olmamasının kendilerine çekici geldiğini söyleyen öğrenciler böyle bir olanağı sunan Çaycuma Belediyesine teşekkür etti.

ANLAŞMALI 287 İŞYERİNDE İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ OLANAĞI SUNUYOR

ÇaycumaKart Çaycuma’da anlaşmalı 287 işyerinde çeşitli oranlarda indirim olanağı sağlıyor. Çaycuma Belediyesinin iktisadi işletmeleri ile Atatürk Spor Merkezi’nini yanı sıra Varagel, ÇOMBÜS gibi ulaşım sistemlerinde de kullanılabilen ÇaycumaKart, öğrencilere, pos cihazının olduğu her yerde nakit paraya dokunmadan işlem yapma olanağı sağlıyor.

TÜM DÜNYADA GEÇERLİ

Çaycuma çok önemli bir model Çaycuma çok önemli bir model

MasterCard özelliğinden dolayı tüm dünyada geçerli olan ÇaycumaKart, kullanıcılarına, Ankara’da, Başken Kart’ın sunduğu tüm hizmetlerinden yararlanma olanağı da sunuyor. Kart, Çaycuma Belediyesine sosyal yardımlarını çağdaş bir şekilde yapma fırsatı da tanıyor.

SOSYAL YARDIM SİSTEMİNE KAYITLI KARTLARLA ALKOL, SİGARA ALINAMIYOR, BAHİS OYNANAMIYOR

Sosyal yardım sistemine kayıtlı kartlar, alkollü ürünler, sigara, bahis oyunları, kuyum gibi ürünlerle nakit para çekimine kapalı tutuluyor. Sosyal yardım alan vatandaşlarla diğer kullanıcıların kart görünümleri birbiriyle aynı tasarlanırken ÇaycumaKart’la yapılan her alışverişle, aynı zamanda sosyal yardım alan ailelere destek de olunuyor.

YILLIK AİDATI BULUNMUYOR

Online alışverişlerde de kullanılabilen ÇaycumaKart, için yıllık aidatı ödenmiyor. Temassız ödeme yapmanın da mümkün olduğu ÇaycumaKart’a kolayca para yüklenebilerek işletmelerin sunduğu avantajlardan yararlanılabiliyor. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-11-10-at-13.52.42-(1)

Editör: Murat Barutçu