2. Lig Kırmızı grupta 19 Nisan Çarşamba (yarın) günü oynanacak 33’üncü hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK), Zonguldak Kömürspor’un deplasmanda Serik Belediyespor’la oynayacağı karşılaşmaya, Gaziantep bölgesinden B klasman hakemi Erdem Demirtaş’ı atadı. 28 yaşındaki B klasman, bu maçla birlikte meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un ikinci defa maçını yönetecek.

Serik İsmail Oğan Stadı’nda 15.00’te başlayacak karşılaşmada, Demirtaş’ın yardımcılıklarını Gaziantep bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Şeyhmus Baysal ile Adana bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Nezihi Aytar yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Niğde bölgesinden C klasman hakemi Kemal Savaş.

Gaziantep bölgesi hakemi, Serik’teki karşılaşmayla birlikte hem Zonguldak Kömürspor’un, hem de Serik Belediyespor’un ikinci defa maçını yönetecek.

Demirtaş, 2020-2021 sezonunda Zonguldak Kömürspor’un İstanbul deplasmanında 1-0 mağlup olduğu Sancaktepe Belediyespor maçını yönetmişti. Aynı klasman, rakip Serik Belediyespor’un da 2019-2020 sezonunda 1-1 berabere kaldığı Çatalcaspor maçının hakemiydi.

2,5 yıl aradan sonra yine bir Zonguldak Kömürspor maçında görevlendirilen Erdem Demirtaş, bu karşılaşmayla birlikte 2. Ligde 4’üncü maçını yönetecek. Demirtaş’ın 2. Ligin yanı sıra 3. Ligde 32, Türkiye Kupası’nda 1 maçı var.

2. Ligin yeni hakemlerinden biri olan Gaziantepli hakem, en son 3. Ligde, İdaş Çatalcaspor-Gema Polimer Şile Yıldızspor arasında 1 Nisan’da oynanan maçı yönetti.

Demirtaş’ın, 2. Ligde düdük hakemi olarak görev yaptığı en son maç ise, 5 Mart’ta Ankara Demirspor ile Balıkesirspor arasında oynanan maçtı.

HAKEMLER 6 FARKLI BÖLGEDEN

Öte taraftan, Kırmızı grupta hafta arasının diğer maçları Kırşehir FK-Vanspor, Kastamonuspor-Karacabey Belediyespor, Balıkesirspor-Pazarspor, Uşakspor-Fethiyespor, Etimesgut Belediyespor-Kırklarelispor, Kocaelispor-İskenderunspor ve Bucaspor 1928-1461 Trabzon arasında oynanacak.

Kastamonu, Balıkesir, Kocaeli, Kırşehir, İzmir Buca, Ankara Etimesgut ve Uşak ev sahipliği yapacağı bu maçlarda, İstanbul’dan Abdullah Buğra Taşkınsoy, Rize’den Muhammet Ali Metoğlu, Ordu’dan Adem Cinek, Diyarbakır’dan Selim Özen, İstanbul’dan Mehmet Türkmen, Şanlıurfa’dan Erhan Kutlu, İstanbul’dan Oğuzhan Uğurlu düdük çalacak.

33. haftanın maçları ve hakemler şöyle:

Saat 15.00 Serik İsmail Oğan Stadı: Serik Belediyespor-Zonguldak Kömürspor (Erdem Demirtaş-Gaziantep)

Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti! Hakemlerin gelişmesi adına çok önemli bir isimdi... Dilekçesini MHK'ya sundu, istifa etti!

Saat 15.00 Kırşehir Ahi Stadı: Kırşehir FK-Vanspor (Oğuzhan Uğurlu-İstanbul)

Saat 15.00 Gazi Stadı: Kastamonuspor-Karacabey Belediyespor (Erhan Kutlu-Şanlıurfa)

Saat 15.00 Balıkesir Atatürk Stadı: Balıkesirspor-Pazarspor (Mehmet Türkmen-İstanbul)

Saat 15.00 Uşak 1 Eylül Stadı: Uşakspor-Fethiyespor (Selim Özen-Diyarbakır)

Saat 15.00 Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı: Etimesgut Belediyespor-Kırklarelispor (Adem Cinek-Ordu)

Saat 15.00 Kocaeli Stadı: Kocaelispor-İskenderunspor (Muhammet Ali Metoğlu-Rize)

Saat 15.00 Yeni Buca Stadı: Bucaspor 1928-1461 Trabzon (Abdullah Buğra Taşkınsoy-İstanbul)

Sarıyer-Adıyaman FK (3-0 Hükmen)

Ankara Demirspor-Diyarbekirspor (3-0 Hükmen)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ