Karadeniz Ereğli ilçesinde bulunan PTT ve Lojman binasının 3. ve 4. katları, ihale yoluyla kiraya verilecek.

Sakarya PTT Başmüdürlüğü, Müftü Mahallesi'nde bulunan Kdz.Ereğli PTT ve Lojman binasının bu katlarını kiralamak üzere bir ihale düzenlemiştir. 3. kat için aylık muhammen bedel 25 bin lira, 4. kat için ise aylık muhayyel bedel 20 bin lira olarak belirlendi.

Bu kiralama işlemi için, 3. kat için 9 bin lira, 4. kat için ise 7 bin 200 lira geçici teminat alınacaktır. Her iki kat için toplamda 16 bin 200 lira geçici teminat talep edilmektedir. İhale, 4 Temmuz 2023 tarihinde saat 14.30'da Sakarya PTT Baş Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek.

İhale konusu taşınmazların kiraya verilmesiyle ilgili idari şartname, bilgiler ve teklif mektubu örneği, çalışma saatleri olan 08:30-12:30 ve 13:30-17:30 arasında Sakarya PTT Başmüdürlüğü'nde görülebilir ve 500 lira karşılığında temin edilebilir. İhaleye katılmak isteyenlerin ihale dokümanlarını satın almaları zorunludur.

Zonguldak’a acı haber: 4. kattan düşen çocuk öldü! Zonguldak’a acı haber: 4. kattan düşen çocuk öldü!

İhaleye katılmak isteyenlerin, teklif mektubuyla birlikte taşınmazın yıllık muhammen bedeli üzerinden  yüzde 3 oranında geçici teminatı yatırdıklarına dair makbuzun aslını ve 7. madde de belirtilen diğer belgeleri en geç 04 Temmuz 2023 tarihinde saat 14.30'a kadar Sakarya PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknoloji Müdürlüğü'ne elden teslim etmeleri veya iadeli taahhütlü posta yoluyla göndermeleri gerekiyor. /Haber Merkezi

Temmuz ayında yıkımına başlanacak! Temmuz ayında yıkımına başlanacak!

Paravan operasyonu: 2 şüpheli adliyede Paravan operasyonu: 2 şüpheli adliyede

Kadırga’da alkollü şahıs dehşeti! Kadırga’da alkollü şahıs dehşeti!

Jandarma Teşkilatının 184. yılı kutlanıyor... Jandarma Teşkilatının 184. yılı kutlanıyor...

 

Editör: Murat Barutçu