2. Ligde, deprem nedeniyle ertelenen 24 ve 25’inci hafta maçlarının oynanacağı tarih belli oldu. 24’üncü haftaya girilirken deprem arasına giren 2. Lig, 5 Mart Pazar günü 25’inci haftadan kaldığı yerden yeniden başlayacak. TFF tarafından düzenlenen maç takvimine göre, 24’üncü hafta maçları 15 Mart Çarşamba günü oynanacak.

Yeni maç takvimi üzerine, temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 5 Mart’ta İskenderunspor’la karşılaşacak. Bu maç normal şartlarda Hatay Kırıkhan İlçe Stadı’nda oynanacaktı. Deprem bölgesinde yer alan ve üç can kaybı yaşayan Hatay ekibi İskenderunspor’un, ligin kalan bölümünde iç saha maçlarını İstanbul’da oynama olasılığı yüksek. Bu olasılık gerçekleşirse Zonguldak Kömürspor, deprem arasının ardından İstanbul deplasmanında üç puan arayacak.

Kırmızı-Lacivertliler, 24’üncü hafta maçında ise 15 Mart Çarşamba günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Van Spor FK ile karşılaşacak. İlk etapta 24 ve 25’inci haftanın maç programını belirleyen TFF, kalan bölümündeki lig maçlarının programını daha sonra açıklayacak.

Öte taraftan, yeni maç takvimi doğrultusunda 25’inci haftadan başlayacak ligde, Van Spor FK-Kırklarelispor, Etimesgut Belediyespor, Ankara Demirspor-Balıkesirspor, Karacabey Belediyespor-1461 Trabzon, İskenderunspor-Zonguldak Kömürspor, Serik Belediyespor-Sarıyer, Kastamonuspor-Pazarspor, Kırşehir FK-Bucaspor, Kocaelispor-Uşakspor karşı karşıya gelecek. Ligden çekilen iki takım Diyarbekirspor ile Adıyamanspor arasındaki karşılaşma, haftalık maç programına konulmayacak.

Normalde hafta arasında oynanması planlanan 24’üncü hafta karşılaşmaları, yine hafta arasına konuldu. 15 Mart Çarşamba günkü maçlarda, Uşakspor-Ankara Demirspor, Bucaspor 1928-Kocaelispor, Zonguldak Kömürspor-Van Spor FK, Fethiyespor-Karacabey Belediyespor, Kırklarelispor-Serik Belediyespor, Pazarspor-Etimesgut Belediyespor, Balıkesirspor-Kastamonuspor, Sarıyer-Kırşehir FK karşılaşacak.

Diyarbekirspor-1461 Trabzon ve Adıyamanspor-İskenderunspor maçları oynanmayacak. Bu maçlarda 1461 Trabzon ile İskenderunspor 3-0 hükmen galip sayılacak.

25. HAFTA (5 MART PAZAR)

Van Spor FK-Kırklarelispor

Etimesgut Belediyespor

Ankara Demirspor-Balıkesirspor

Karacabey Belediyespor-1461 Trabzon

İskenderunspor-Zonguldak Kömürspor

Serik Belediyespor-Sarıyer

Kastamonuspor-Pazarspor

Kırşehir FK-Bucaspor

Kocaelispor-Uşakspor

Diyarbekirspor-Adıyamanspor (İki takım ligden çekildi)

24. HAFTA (15 MART ÇARŞAMBA)

Uşakspor-Ankara Demirspor

Bucaspor 1928-Kocaelispor

Zonguldak Kömürspor-Van Spor FK

Fethiyespor-Karacabey Belediyespor

Kırklarelispor-Serik Belediyespor

Pazarspor-Etimesgut Belediyespor

Balıkesirspor-Kastamonuspor

Sarıyer-Kırşehir FK

Adıyamanspor-İskenderunspor (Adıyamanspor ligden çekildi)

1461 Trabzon-Diyarbekirspor: Diyarbekirspor ligden çekildi

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ