Ramazan Bayramı dolayısıyla geçen hafta maçın oynanmadığı Bölgesel Amatör Lig’de heyecan, 20 ve 21 Nisan tarihlerinde oynanacak 23’üncü hafta maçlarıyla devam edecek.

6’ncı grupta zirve mücadelesi veren Alaplı Belediyespor, 14 maçlık yenilmezlik serisiyle girdiği haftada Bolu Geredespor'la karşılaşacak. 47 puanla ikinci sırada yer alan sarı-mavi takım, saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçı kazanıp seriyi sürdürmek istiyor.

LİDER İLE ARADAKİ FARK 1’E DÜŞEBİLİR

Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır

Alaplı Belediyespor’un 7’nci sıradaki Bolu Geredespor’la oynayacağı 23’üncü haftada, 51 puanla lider 1926 Polatlı Belediyespor, kendisini 5 puan geriden takip eden lig 3’üncüsü Eskişehirspor’a konuk olacak.

Alaplı Belediyespor’un haftayı galibiyetle kapatması halinde, Eskişehirspor’un Başkent ekibi karşısında alacağı galibiyet ya da beraberlik skoru, Zonguldak ekibinin işine yarayacak.

Bu olasılıklar gerçekleşir ise Alaplı ekibi, lider 1926 Polatlı Belediyespor’la aradaki puan farkını 1 ya da 2’ye düşürecek.

Alaplı Belediyespor’un 5 puan gerisinde kalan bir başka Zonguldak temsilcisi Ereğli Belediyespor, 23’üncü hafta maçında evinde Eskişehir Yunusemrespor’u konuk edecek.

Grupta haftanın karşılaşmaları şöyle:

20 NİSAN CUMARTESİ

Saat 15.00 Bilecik Merkez İstasyon sahası: Kaynaşlı Belediyespor-Eskişehir Demirspor (Ev sahibi takım cezalı)

21 NİSAN PAZAR

Saat 15.00 Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Stadı: Gölbaşı Belediyespor-Ankara TKİ

Saat 15.00 Eskişehir Stadı: Eskişehirspor-1926 Polatlı Belediyespor

Saat 15.00 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Ereğli Belediyespor-Eskişehir Yunusemrespor

Saat 15.00 Kaman İlçe Stadı: Kırşehir Gençlik Spor-Çilimli Belediyespor

Saat 15.00 Alaplı İlçe Stadı: Alaplı Belediyespor- Bolu Geredespor

SPOR SERVİSİ

A P İ1A P İ

Editör: Hüseyin EKİNCİ