AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) alınacak 2 bin işçinin kura çekimi öncesinde açıklamalarda bulundu. Çağlayan, kura çekimine iki bakanın katılacağını belirtirken, kesin programın ilerleyen saatlerde belli olacağını ifade etti.

İncivez karıştı: Polisler müdahale etti! İncivez karıştı: Polisler müdahale etti!

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın Zonguldak'a ziyaretlerinin beklendiğini söyleyen Çağlayan, bu ziyaretlerin Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı’na da gerçekleşebileceğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çağlayan; “Türkiye Taşkömürü Kurumu'na iki bin işçi alınacağıyla ilgili Cumhurbaşkanımızın bizlere bir müjdesi ve bir sözü olmuştu. Her zamanki gibi Cumhurbaşkanımız ne söz söylediyse milletine ne vaat etmişse; yerine getiren bir lider olarak 22 yıldır ülkemizin başında hamdolsun. Bizler Zonguldak olarak bugün de yine Cumhurbaşkanımızın sözünün yerine geldiğine şahitlik ediyoruz. Hamdolsun ki yarın saat 14.00'de Site Kapalı Spor Salonu'nda Zonguldak için geçerli olan 1500 işçinin ve 750 yedek çekilecek. Sayın Bakanlarımız gelecek. Gençlerle bir söyleşi gerçekleştirecek.” dedi. /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

mustafa-çağlayan3

Editör: Murat Barutçu