Süper Amatör Ligde Play-Off mücadelesi veren İhsaniyespor’un Futbol Şube Sorumlusu Yiğit Atalar, bugün Gelikspor’la 2-2 berabere biten karşılaşmanın ardından sıcağı sıcağına açıklamada bulundu. Hedef noktasına hakemleri alan Atalar, “İhsaniyespor maçları genç hakemlerin tecrübe kazanmasını sağlamak için mi oynanıyor?” dedi.

Kısıtlı bütçeyle belediye ve kurum takımlarına karşı mücadele etmeye çalıştıklarını ve sezon başından bu yana centilmence güzel işler yaptıklarını dile getiren Atalar, tüm bu iyi niyete rağmen önlerinin kesilmeye çalışıldığına dikkat çekerken, bundan sonraki süreçte herkesin kendisine çeki düzen vermesi uyarısında bulundu.

Kozlu sahasında Gelikspor’la 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Atalar, “Bir yandan kısıtlı bütçeyle, belediye ve kurum takımlarıyla mücadele ederken, diğer yandan da hakkımız yenmesin diye hakemlerle mücadele ediyoruz. Bugün 90’ıncı dakikaya 2-1 önde girdiğimizde 9 dakika uzatma dakikası gösterecek hiçbir şey olmamasına rağmen sırf rakip takım gol atana kadar maçı uzatan, neredeyse bütün futbolcularımıza sarı kart çıkartarak elimizi ayağımızı bağlayan hakemin yönetim şekline yazıklar olsun.

Evinde  Bursaspor'la karşılaşacak Zonguldak Kömürspor'un maç saati değişti! Evinde Bursaspor'la karşılaşacak Zonguldak Kömürspor'un maç saati değişti!

Eğer gerçekten bu kadar çekiniyorsanız, o sahaya çıkmayın. İhsaniyespor müsabakaları genç hakemlerin tecrübe kazanmasını sağlamak için mi oynanıyor? Artık gerçekten sabır kalmadı. Sezon başından beri ne hakemlerle, ne de rakip takım ve yönetimlerle hiçbir sözlü veya fiziki münakaşa yaşamadan, maç bittikten sonra dostça sahadan ayrılan bizler mi suçluyuz? Yoksa hakem kararlarına karşı ağza alınmayacak küfürler eden diğer takımlar mı haklı?

Bunu her seferinde gururla söylüyoruz. Evet, İhsaniyespor bir mahalle takımıdır. Evet, dar bütçeyle güzel işler yapmaya çalışıyor ve çabalıyoruz . Ama artık yapılanlar bardağı taşırmaya başladı. Herkes artık kendine çeki düzen versin. İhsaniyespor, İhsaniye’den büyüktür. Yemeye çalışanın bu saatten sonra boğazına takılmasını da biliriz. "şeklinde ifadelerde bulundu.

Editör: Hüseyin EKİNCİ