Zonguldak’ın bölgesel klasmandaki genç hakemi Enis Akça’ya bir görev daha... 21 yaşındaki orta hakem, 19 Mart Pazar günü Sinop’ta, Boyabat 1868 ile 1926 Polatlı Belediyespor arasında oynanacak 19’ncu hafta maçına atandı.

Akça, devre arasında taktığı bölgesel hakem kokartıyla ilk maçını 5 Mart’ta Başkent Ankara’da yönetmişti. Bölgesel Amatör Lig’in “Başkent derbisi” olarak nitelendirilen Gölbaşı Belediyespor ile Kavaklıderespor arasında oynanan maçtaki yönetimiyle taraflı tarafsız tüm herkesten tam not alan Zonguldaklı hakem, bu maçta sergilediği performansla Bölgesel Hakem Atama Kurulu’nun da gözüne girdi.

Kurul, gelecek vaadeden genç hakemi bu hafta Sinop’a atadı. Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta 16 puanla 12’nci sırada yer alan Sinop Boyabat 1868 Spor ile 30 puanla 6’ncı sıradaki 1926 Polatlı Belediyespor arasında oynanacak 19’uncu hafta maçında görevlendirilen Akça, bu maçla birlikte ikinci defa Bölgesel Amatör Lig heyecanı yaşayacak.

YARDIMCILARI DA ZONGULDAK’TAN

Enis Akça’nın triosunu Zonguldaklı hakemler oluşturuyor. 19 Mart Pazar günü saat 14.00’te Sinop Daylı Stadı’nda oynanacak maçta Akça’nın yardımcılıklarını bölgesel yardımcı hakemler Arif Emre Harmanbaşı ile İbrahim Kandemir yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, bölgesel hakem Mücahit Karakurt.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ