Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, Başkent Elektrik Operasyon Müdürü Ali Fuat Aslan, Yapım İşleri Takım Yöneticisi Selahattin Özcan, Zonguldak Bartın Yapım İşleri Müdürü İsmail Erman Acar, ilgili daire müdürleri ve teknik personel ile birlikte enerji hatlarının yeraltına alınması ile ilgili çalışmaların yapılacağı Safranbolu, Kanlıırmak ve Topçukonağı Caddelerinin bir bölümünü kapsayan alanda incelemelerde bulundu. Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre Yapılacak olan çalışmaların değerlendirildiği incelemede Başkan Fırıncıoğlu, yapılması gerekenlerle ilgili gerekli talimatları verdi.

Trafikte tartıştığı kişiyi eşi ve kızının gözü önünde öldürüp kaçtı Trafikte tartıştığı kişiyi eşi ve kızının gözü önünde öldürüp kaçtı

15 Ekim 2023 Tarihinde Bitmesini Planlıyoruz”

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Enerji hatlarının yeraltına alınması ile ilgili çalışmaların yapılacağı 3 caddemiz ve bu caddelere bağlı ara sokaklarda incelemelerde bulunduk.  Yapılacak olan çalışmaları değerlendirdik. Enerji hatlarının yeraltına alınacağı bu bölgemizde altyapı iyileştirmeleri yaparak üstyapı ile ilgili düzenlemeler gerçekleştireceğiz. 19 Temmuz 2023 tarihi itibari ile start verilen çalışmaların 15 Ekim 2023 tarihinde bitmesini planlıyoruz” dedi.

(Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-07-19-at-15.46.10-(1)

Editör: Murat Barutçu