Anneler Günü'nde dehşet! Genç kadını öldürüp ormana gömmüşler Anneler Günü'nde dehşet! Genç kadını öldürüp ormana gömmüşler

Balık tutmak için çaya giden genç boğuldu Balık tutmak için çaya giden genç boğuldu

Gaziantep Haber - Gaziantep'in Karkamış ilçesinde, serinlemek amacıyla Fırat Nehri'ne giren baba ve oğlul kayboldu. 11 yaşındaki Muhammet K. ve babası Necati K. ile birlikte nehirde kayboldu, yapılan arama çalışmaları sonucunda çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Ancak baba Necati K.'yi bulma çalışmaları hala devam ediyor.

Karkamış ilçesinin Karşıyaka Mahallesi Altınbaş mevkiinde meydana gelen olayda, sıcak havadan serinlemek isteyen baba ve oğul, Fırat Nehri'ne girdi. Ancak suyun gücüne kapıldılar ve çevredekilerin yardımıyla kurtarılamayarak suda kayboldular.

Olayın haber alınmasının ardından sağlık, jandarma, AFAD ve arama kurtarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yapılan yoğun çalışmalar sonucunda 11 yaşındaki Muhammet K.'nin cansız bedenine ulaşıldı ve ceset morga kaldırıldı.

Ancak baba Necati K.'nin akıbeti hala belirsizliğini koruyor. Yetkililer, kayıp baba için arama çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. İHA

Üniversiteli gencin acı ölümü! Denizde boğularak can verdi! Üniversiteli gencin acı ölümü! Denizde boğularak can verdi!

Boğulan kişinin imdadına vatandaş yetişti Boğulan kişinin imdadına vatandaş yetişti

Kızlar Plajında Boğulma Tehlikesi! Kızlar Plajında Boğulma Tehlikesi!

AW006931_03

AW006931_01

AW006931_02

 

Editör: Virda Şahin