29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıl kutlamaları kapsamında Bartın Valiliği, Bartın Belediyesi ve Bartın Dernekler Federasyonu katkılarıyla Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yararına “ Atatürk, Cumhuriyet, Şehit ve Gazilerimiz” temalı Resim Yarışmasının Sergisi ve Ödül Töreni düzenlenecek.

İlkokul çağındaki çocuklar için yapılacak olan yarışmalarda öğrenciler dereceye girebilmek için yarışacak. Öğrenciler tarafından yapılacak olan eserler 23 Ekim 2023 tarihinde Bartın Belediyesi Kültür Merkezi’nde açılacak olan sergide sanatseverin beğenisine sunulacak. 26 Ekim 2023 tarihinde ödül töreni gerçekleşeceği sergi ve yarışmada değerlendirme komitesi bulunmazken, resim yarışmasında dereceye girenleri sergiye katılım sağlayan sanatseverler belirleyecek. Dereceye giren öğrencilerin eserleri müzayedeyle satışa sunulacağı sergide yarışma çerçevesinde yapılan eserlerinde satışı gerçekleşecek.

Uyuşturucu ile yakalanan şahsa işlem yapıldı Uyuşturucu ile yakalanan şahsa işlem yapıldı

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,”Cumhuriyetimizin 100. Yılını düzenlenen çeşitli etkinliklerle doyasıya kutluyoruz. Bu kapsamda da Bartın Valiliği, Bartın Belediyesi ve Bartın Dernekler Federasyonu katkılarıyla “ Atatürk, Cumhuriyet, Şehit ve Gazilerimiz” temalı Resim Yarışmasının Sergisi ve Ödül Töreni düzenlenecek. Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yararına düzenlenecek olan yarışma ve sergide yapılan eserlerin satışı gerçekleşecek. 23 Ekim 2023 tarihinde Bartın Belediyesi Kültür Merkezi’nde açılacak olan sergiye tüm halkımız davetlidir” dedi. (Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu