2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’un genç file bekçileri Egemen Yaylı, Siraç Tüfekçi ve kaleci ailesine yeni katılan Ozan Özşen, Devrek kampından camiaya mesaj gönderdi. Genç eldivenler, kendilerine güvenilmesini isterken, başarı sözü verdi.

2015-2016 sezonundan bu yana mücadele ettiği 2. Ligde, 8’inci sezona hazırlanan Zonguldak Kömürspor’un 1 numaralı mevkiisi genç kalecilere emanet.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

2018-2019 sezonunda Kuşadasıspor’dan geldiği Zonguldak Kömürspor’da 6'ncı sezona giren yaşayan ve son 1,5 sezondur birinci kaleci sorumluluğu üstlenen 23 yaşındaki Egemen Yaylı, yeni sezonda da eldivenleri aynı görev bilinciyle takacak.

Egemen’in kaledeki birinci alternatifi Siraç Tüfekçi olacak. Geçen sezon Pendikspor’dan alınan 22 yaşındaki Tüfekçi, ikinci Zonguldak Kömürspor döneminde meslektaşı Egemen’le tatlı bir rekabet içine girecek. Genç eldivenler arasındaki rekabet, şüphesiz ki 1 numaranın başarı seviyesini yukarıya taşıyacak.

Egemen ve Siraç’tan oluşan kaleci kadrosuna kısa bir süre önce genç bir isim daha katıldı. 2015 yılında Tarsus İdmanyurdu’nda başladığı kalecilikte, Tümosan Konyaspor, Sarıyer ve İzmir Alaçatıspor deneyimleri yaşayan 18 yaşındaki Ozan Özşen, Zonguldak Kömürspor’da profesyonelliğe geçiş yapacak. Gelecek vaadeden kaleci olarak gösterilen Özşen, uzun yıllar kalmak istediği kırmızı-lacivertli takımda büyük tecrübeler edinip sıranın kendisine gelmesini bekleyecek.

DEVREK'TE YOĞUN MESAİDELER

Egemen, Siraç ve Ozan’dan oluşan Zonguldak Kömürspor’un kaleci kadrosu, kaleci antrenörü Hayrettin Öz yönetiminde sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

24 Temmuz Çarşamba günü Zonguldak’ta başlayan, 3 Ağustos Perşembe gününden bu yana Devrek Mesut Özil Tesisleri’nde devam eden kamp çalışmalarında yoğun mesai harcayan üç genç kalecinin özverili çalışmaları ve sergilediği performans, kaleci antrenörü Öz’ü sevindiriyor.

İlk günden bu tarafa form grafiklerinde gelişim kaydeden kaleciler, 3 Eylül Pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon’la oynanacak ilk maça kadar yüzde 100 seviyeye ulaşacak.

Öğrencilerinin çalışma isteği ve performansından memnun olan Hayrettin Öz, her geçen gün üzerine katan kalecilerin iyi bir hazırlık kampı geçirdiğini aktarırken, amaçlarının sezona hiçbir sakatlık yaşamadan, yüzde 100 seviyeye ulaşmış bir şekilde girmek olduğunu belirtti.

Devrek kampında objektiflerimize birliktelik pozu veren kaleciler ise, Zonguldak Kömürspor’u başarıya taşımak için çok çalıştıklarını dile getirirken, taraftar ve camianın kendilerine güvenmesini istedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ