Spor Toto 1. Lig’in yeni takımı Şanlıurfaspor, şampiyon hoca Zafer Turan’ı bırakmadı. Sarı-Yeşilli yönetim, 1. Lige çıktıktan kısa bir süre sonra bir araya geldiği Zonguldaklı teknik direktörle, 2023-2024 sezonu için yeniden el sıkıştı.

Üzülmez mi, Perşembe mi... Süper Amatör Lige çıkacak 3’üncü takım kim olacak? Üzülmez mi, Perşembe mi... Süper Amatör Lige çıkacak 3’üncü takım kim olacak?

6 sezon aradan sonra tekrar mücadele edeceği 1. Ligde üst sıraları hedef koymaya hazırlanan Şanlıurfa temsilcisi, “şampiyon hoca” unvanına sahip Turan’la ikinci bir şampiyonluk daha yaşamak istiyor.

Şanlıurfaspor Kulübü, yeniden anlaşmaya vardığı Zafer Turan transferini, “Kulübümüz, teknik direktörümüz Zafer Turan’la yeni için 1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Başkanımız Haçım İzol, anlaşmanın tüm Şanlırufaspor camiasına ve teknik direktörümüz Zafer Turan’a hayırlı olmasını diledi” açıklamasıyla duyurdu.

Başarılı bir meslek kariyerine sahip Zafer Turan, 2020-2021 sezonunda Eyüpspor’u, 2022-2023 sezonunda da Şanlıurfaspor’u 2. Ligden 1. Lige çıkararak tarihi başarılara imza attı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

aaa

Editör: Hüseyin EKİNCİ