Zonguldak merkeze bağlı Beycuma beldesi Hüseyin Çavuşoğlu Köyü ve İslamköy işbirliğinde 1. Keştepe Şenlikleri gerçekleştirildi. Şenliklere katılım yoğun oldu.

İl Genel Meclis Üyesi ve grup başkan vekili İsmail terzi yaptığı konuşmada, şenlikleri bu yıl ilk defa düzenlediklerini ve şenliği geleneksel hale getirmek istediklerini ifade etti.

Şenliklerde konuşan Muammer Avcı ise, etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu ve bu tür şenliklerin büyük önem arz ettiğini belirtti.  Milletvekili Muammer Avcı ayrıca Türkiye'nin ilk yerli ve milli aracı TOGG aracının da şenliğe getirildiğini belirtti.

Şenliklerde vatandaşların beğenisine sunulan TOGG, büyük ilgiyle karşılandı.  Öte yandan, Keştepe mesire alanında düzenlenen şenlikler kapsamında vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. Ayrıca ilizyon gösterileri ve keman gösterisi gerçekleştirildi.

Ekipler çalışmalara başladı, bozuk olan kısımlarda yamalar sürüyor Ekipler çalışmalara başladı, bozuk olan kısımlarda yamalar sürüyor

Şenlikte düzenlenen futbol müsabakalarının ve oyunların ardından katılımcılara sürpriz ödüller verildi.

Şenliklere, Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Terzi, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Hüseyin Yıldız ile davetliler katıldı.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-06-30-at-14.46.57

WhatsApp-Image-2023-06-30-at-14.44.47

WhatsApp-Image-2023-06-30-at-14.46.30

Editör: Murat Barutçu