Zonguldak'ın Yenimahalle’de başlayan ve Meşrutiyet Mahallesi'nde sona eren olaylar zinciri, şaşırtıcı ve trajikomik bir hikayeye dönüştü. Bir şahsın, market çalışanından telefon isteği, polis çağrısı, yaşlı bir kadın, kaybolan bir telefon ve sonunda beklenmedik bir olayla sonuçlandı.

MARKET ÇALIŞANI POLİSE HABER VERDİ

Zonguldak’ta önceki gün gece uyuşturucu ve alkol kullandığı öğrenilen bir şahıs, gördüğü halüsinasyonların etkisiyle akşam saatlerinde Yenimahallede bulunan markete giderek, kendi telefonu olmadığını belirtti ve görüşmek için market personelinin telefonunu istedi. Öte yandan, şahıs Kilimli’den yürüyerek geldiğini ve düşmanlarının ona zarar vermek istediğini söyledi. Market çalışanı ise şahsın zorluk çıkarmasından korkunca polis ekiplerine haber verdi.

Polisler gelmeden olay yerinden ayrılan şahıs, ardından Yeşilmahalle’de bulunan bir markete gitti. Oradaki çalışanlarla da aynı şekilde diyaloğa giren şahıs, Kapuz’a gittiğinde polis ekipleri tarafından bulundu.

“YAŞLI BAŞLI KADINIM, NE İŞİM OLUR SİZİN TELEFONUNUZLA”

Daha sonra şahıs Meşrutiyet Mahallesi’nde bulunan annesinin evine götürüldü. 60-65 yaşlarında olduğu öğrenilen kadını gören polisler bir kez daha şok yaşadılar. İddiaya göre, polis ekiplerini alkollü ve uyuşturucu kullanmış bir şekilde karşılayan kadına oğlu teslim edildi. Yapılan işlemlerin ardından olay yerinden ayrılan polis ekipleri evin önünde ise iki gençle karşılaştı. Gençler, bahsedilen kadının evini göstererek, “Bu kadın bizim telefonumuzu çaldı” dediler. Polis ekipleri eve tekrar giderek durumu kadına sordular. Kadın ise “Yaşlı başlı kadınım. Ne işim olur sizin telefonunuzla? Geldiniz, paranız karşılığında birlikte oldunuz ve çıktınız. Almadım ben telefonu.” şeklinde ifadeler kullandı.

TELEFONU KADIN DEĞİL BAŞKASI ÇALMIŞ

Kısa süreli münakaşanın ardından, gençlerin telefonunu başka bir yerde çaldırdığı, yaşlı kadınla ise para karşılığında cinsel birliktelik için o eve geldikleri öğrenildi. Eve girdiklerinde telefonunun olmadığını fark etmeyen genç, çıktığında ise telefonunu bulamayınca kadının hırsızlık yaptığından şüphelendi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA


Gazipaşa'da büyük kavga!  Onlarca kişi birbirine girdi! Gazipaşa'da büyük kavga! Onlarca kişi birbirine girdi!

Yıkılan köprüde esnaflar boşaltmadı! Yıkılan köprüde esnaflar boşaltmadı!

Ev sahibi- kiracı birbirine girdi! Evden silah sesleri yükseldi! Ev sahibi- kiracı birbirine girdi! Evden silah sesleri yükseldi!

Eris varyantına yakalanmıştı! O bebekten haber var! Eris varyantına yakalanmıştı! O bebekten haber var!

Semra Ünal Darıcı vefat etti Semra Ünal Darıcı vefat etti

Zonguldak’ta silah sesleri! Polis olay yerinde! Zonguldak’ta silah sesleri! Polis olay yerinde!

Korkutan iddia! Ensest ilişki ve Zonguldak! Korkutan iddia! Ensest ilişki ve Zonguldak!

“Şerefini, haysiyetini kaybedeceksin!” “Şerefini, haysiyetini kaybedeceksin!”

Editör: Murat Barutçu