Zonguldakspor’da uzun yıllar profesyonel forma giyerek büyük başarılara imza atan Mustafa Karabela, antrenör olarak sürdürdüğü futbol kariyerine Saltukovaspor’la devam edecek. 57 yaşındaki deneyim, 2024-2025  sezonu için anlaşmaya vardığı Birinci Amatör Küme ekibini Süper Amatör Lige çıkarmaya çalışacak.

Birinci Amatör Küme Çaycuma grubunda 2023-2024 sezonunu 15 puanla 6’ncı sırada tamamlayan Saltukovaspor, 2024-2025 sezonu öncesi yeniden yapılanmaya gitti. Yeni sezon planlamasına erken başlayan Saltukova ekibi, takımın başına Zonguldaksporlu eski futbolcu, yılların deneyimi Mustafa Karabela’yı getirdi. Profesyonel futbol geçmişi olan ve Zonguldak amatör futbolunu çok iyi bilen Karabela, Saltukovaspor’da yeniden üstlendiği antrenörlük misyonunu şampiyonluğun üzerine kuracak.

Saltukova Belediyesi’nin maddi-manevi desteğini arkasına alan Mustafa Karabela, yeni futbol sezonunda Birinci Amatör Küme ekibini şampiyonluğa taşıyacak kadro için şimdiden kolları sıvadı. İddialı bir takım kurup Saltukova’ya şampiyonluk sevinci yaşatmak isteyen tecrübeli teknik adam, Saltukova’da şimdiden büyük bir heyecan oluşturdu.

Terakkispor sezonu dayanışma gecesiyle kapattı... Yeni sezonda büyük hedeflerle görüşmek üzere Terakkispor sezonu dayanışma gecesiyle kapattı... Yeni sezonda büyük hedeflerle görüşmek üzere

SPOR SERVİSİ

Karabela

Editör: Hüseyin EKİNCİ