Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldakspor Basket 67’den, meme kanseri farkındalığını artırmak için hayata geçirilen ve her yıl Ekim ayında çeşitli organizasyonlarla öne çıkarılan Pembe Top Sahada projesine destek. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, 15 Ekim Pazar günü evinde Burhaniye Belediyespor’la oynayacağı maça pembe topla başlayacak.

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik’e şok ceza! Sezonu kapattı

Meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, bu kez Zonguldak’ta farkındalık yaratacak. Ligde 3’üncü haftayı 6 puanla zirvede geride bırakan Zonguldakspor Basket 67, 4’üncü hafta mücadelesinde taraftarı önünde konuk edeceği Aslan Yol Burhaniye Belediyespor maçında, meme kanserine dikkat çekmek için Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Tıp Öğrencileri Birliği işbirliğinde çok anlamlı bir organizasyon gerçekleştirecek.

Site Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşma, meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen pembe topla başlayacak. Pembe basketbol topu, Prof. Dr. Güldeniz Karadeniz Çakmak’ın elinde havaya yükselecek.

Zonguldakspor Basket 67 Kulübü, farkındalık yaratacak anlamlı organizasyona dair, “Hem sahada, hem hayatta mücadeleye devam” sloganıyla yaptığı duyuruda, “Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği ile yaptığımız gönüllü işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Prof. Dr. Güldeniz Karadeniz Çakmak’ın “Pembe Top Hava Atışı” ile başlayacak maçımız için 15 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Site Spor Salonu’nda buluşalım.” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

  

Editör: Hüseyin EKİNCİ