Zonguldak’ta, altyapı futbolunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla Haziran 2022’te kurulan Karaelmasspor Futbol Akademisi, 1.5 yıllık sistematik ve yoğun çalışma döneminin karşılığını almaya başladı. Siyah-Beyaz akademide futbol eğitimi alan 12 yaşındaki Serdar Yılmaz ile Yağız Karal ve 10 yaşındaki Erenay Yıldız Galatasaray altyapısında antrenmanlara çıktı.

Kendi yaş gruplarıyla çıktıkları antrenmanlarda sarı-kırmızılı altyapı antrenörleri tarafından izlenen Karaelmasspor Futbol Akademisi oyuncuları, ilk antrenman olması sebebiyle büyük heyecan yaşamalarına rağmen sergiledikleri futbolla beğeni kazandı. Olumlu yönde olan ilk izlenimler doğrultusunda  üç yetenek, önümüzdeki süreçte aralıklarla İstanbul’a gidip sarı-kırmızılı altyapıyla antrenmanlara çıkacak.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Gelişim süreçleri periyodik olarak takip altında tutulacak yetenekler, en son aşamada şartların da oluşması halinde Galatasaray’a transfer olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ