2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor Kulübü sosyal medyada artık aktif. Kırmızı-Lacivertli yönetiminin, kurumsal çalışmalar kapsamında güçlü bir ağa sahip ınstagram uygulamasında zonguldakkomursporresmi adı altında açtığı hesapta, bundan böyle güncel bilgiler ve duyurulara ulaşılabilecek.

Kulübün yanı sıra kırmızı-lacivertli takımın günlük antrenman uygulamalarından fotoğraflar, videolar, röportajlar anlık olarak takipçilerle paylaşılacak. Yine kulüple alakalı gelişmeler ile yönetimin yapacağı açıklamalar, resmi hesap aracılığıyla tek bir kanaldan spor kamuoyuna aktarılacak.

Resmi kimlik kazanmasının ardından aktif hale gelen resmi ınstagram hesabının kısa sürede yaptığı kaliteli içerik paylaşımları ve bilgilendirici açıklamalar, takipçiler ve taraftarlar tarafından büyük beğeni kazandı.

Zonguldak Kömürspor yönetimi, büyük önem verdiği sosyal medya konusuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Kurumsal çalışmalarımız doğrultusunda kulübümüzün resmi ınstagram hesabı resmi olarak açılmıştır. Profesyonel ekip arkadaşlarımızın sorumlu olduğu ınstagram hesabımız, kulübümüz ve takımımızla alakalı güncel ve anlık duyurularla spor kamuoyunu bilgilendirecektir. Taraftarımız ve Zonguldak Kömürspor’a gönül veren tüm herkesin, zonguldakkomursporresmi adıyla açtığımız hesabımızı takip etmelerini rica ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

SPOR SERVİSİ

N S1N S

Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak? Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak?

Editör: Hüseyin EKİNCİ