2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor, yarın 1461 Trabzon’la oynayacağı sezonun ilk karşılaşması öncesi kadrosunu güçlendirdi. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, geçen sezon 68 Aksaray Belediyespor’da forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli sağ bek ve kenar oyuncusu Necmi Çoban’ı kadroya dâhil etti. İki yıllık sözleşme imzalanan yeni transferin lisans işlemleri halledildi. 3 yıllık Aksaray serüveninin ardından kariyerini Zonguldak Kömürspor’la sürdürecek olan Çoban, 1461 Trabzon maçı kadrosunda yerini aldı.

Elmas’ın yeni transferi, TFF 3. Ligde 221 maçlık deneyime sahip. Yimpaş Yozgatspor, Çankaya FK, Payasspor, Turgutluspor ve 68 Aksarayspor geçmişi bulunan Çoban, memleketi Aksaray’da kaptanlık gibi önemli sorumluluk üstlendi.

Son 3 sezondur 68 Aksaray Belediyespor’un başarısı için ter döken sağ kenar oyuncusu, geçen sezon 15 maçta 417 dakika süre aldı. Çoban’ın bir önceki sezon ise 31 maçta 2485 dakikası ve 6 golü var.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor Necmi Çoban’ın yanı sıra Trabzonspor ve Çaykur Rizespor altyapısı bulunan 18 yaşındaki amatör futbolcu Niyazi Kılıç’ı transfer etti. Kırmızı-Lacivertli takımda profesyonelliğe geçiş yapan Kılıç’la, 2026 yılına kadar olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalandı.

SPOR SERVİSİ

Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı

Editör: Hüseyin EKİNCİ