2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor, Antalya Kemer’de bir yandan ikinci yarıya hazırlanırken, diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir, dün gittiği Antalya’da tamamen transfere yoğunlaşmış durumda. Teknik direktör Şenol Demir’in kaleci, stoper, sol bek, orta saha, santrafor mevkileri için alınmasını istediği futbolcular üzerinde duran Hürfikir, söz konusu isimlerle temaslarını sıklaştırdı. Özellikle maliyet konusunda orta yolu bulmaya çalışan Hakan Hürfikir’in, sıkı pazarlıklar neticesinde prensipte anlaşıp el sıkıştığı futbolcuların bu hafta içinde takıma katılacağı belirtildi.

KAMP 12 OCAK'TA BİTECEK

Antalya kampında 4'üncü günü geride bırakan Zonguldak Kömürspor'da teknik direktör Şenol Demir, kampın 12 Ocak Cuma günü sona ereceğini anımsatırken, dolayısıyla yeni transferlerin en kısa zaman içinde takıma katılmasını beklediğini söyledi.

Transferleri merak eden taraftarı çok iyi anladığını dile getiren Şenol hoca, 12’nci adamdan biraz daha sabırlı olmalarını istedi.

Taraftar ve camiayı mutlu edecek, bununla birlikte takımı ligde tutacak bir kadro oluşturulmaya çalışıldığını aktaran Demir, 8 ila 12 Ocak tarihleri arasında takıma yüzde 100 katılacak futbolcular olacağını ifade etti.

İkinci yarı hazırlıklarının şuan için 16 kişiyle devam ettiğini belirten Kırmızı-Lacivertli teknik adam, mevcut kadroya transferin şart ve zorunlu olduğunu yineledi.

Mevcut haliyle yetersiz olan kadroya ihtiyaç duyulan transferlerin yapılması durumunda kadronun güçleneceğinin altını çizen Demir, “İkinci yarı normal takvime göre 13 Ocak’ta başlıyor. İlk haftayı BAY geçecek olmamız bize bir haftalık ekstra bir süre kazandıracak. Bu süre bize transfer için de fırsat olacak. Taraftarımızın merakını anlayabiliyorum. Maliyetler çok yüksek. Bütçemize göre hareket ediyoruz. Hakan başkan Antalya’da transfer çalışmalarını bizzat yürütüyor. Tabir-i caizse kılı kırk yarıyoruz. 12 Ocak’ta kampı noktalayacağız. Önümüzdeki hafta transferlerimiz aramıza katılacaktır. Beklentimiz bu yönde. Transferlerimiz kilit noktalara olacak” ifadelerinde bulundu.

SPOR SERVİSİ

Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır

Editör: Hüseyin EKİNCİ