Zonguldak’ta, futbolun temelini oluşturan Futbol Taban Birlik Başkanları, Kurban Bayramı sevincini hep beraber doyasıya yaşadı. Her yıl geleneksel hale gelen bayramlaşma kapsamında, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in ev sahipliğinde bir araya gelen Futbol Taban Birlik başkanları, camiaya birlik-beraberlik mesajları verdi.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı bu yıl ki bayramlaşma, Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in makamında gerçekleşti.

Bayramlaşma törenine, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Ahmet Birdal, TÜFAD yönetim kurulu üyesi Alaattin Gonca, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, İl Hakem Kurulu üyesi Mustafa Dalman, İl Hakem Kurulu eski Başkanı Erol Pesen katıldı.

Hoşça sohbetlerin edilip ikramlarda bulunulduğu bayramlaşma töreni bir saate yakın sürdü.

Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, birlik-beraberliğin üst seviyeye çıktığı, kırgınlıkların sona erdiği, dostluk duygularının pekiştiği güzel bir bayram yaşadıklarını söyledi.

Futbol birlikteliğinin sadece bayramlarla sınırlı kalmayacağını, her zaman her yerde Zonguldak sporunun gelişmesi adına  Futbol Taban Birlikleri olarak el birliği vereceklerini kaydeden Yüksel, “Bayramlar birlik-beraberliğin arttığı, paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı özel günlerdir.  Manevi değerlerin yansıtıldığı, gelenek ve göreneklerimize sahip çıktığımız bir günde Futbol Taban Birlikleri olarak bir aradayız. Burada Amatör Spor Kulüpleri Başkanımız Kemal Demir, TÜFAD Başkanımız Ahmet Birdal ve yönetim kurulundan Alaattin Gonca, İl Hakem Kurulu’ndan Mustafa Dalman, Saha Komiserleri Derneği Başkanımız Bülent Tuna’yla birlikte geleneksel bayramlaşma törenimizi gerçekleştiriyoruz. Katıldıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Aramızda bulunmayan arkadaşlarımızın üzüntüsünü de dile getirmek istiyorum. Biz Zonguldak Futbol Taban Birlikleri olarak böylesi anlamlı günleri, diğer illere göre daha farklı gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda her platformda altını çizdiğimiz birlik beraberliğimizin daim olması gerektiğine inanıyoruz. O inançla da ilimizdeki faaliyetlerimize devam ediyoruz. Birlik beraberliğimizin her zaman devam etmesi gerektiğini diliyorum. Katılan tüm başkanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Kemal Demir, göreve geldikleri günden bu yana Futbol Taban Birlikleri olarak hep beraber hareket ettiklerine vurgu yaparak, “Bu bayram Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in ev sahipliğinde bir aradayız. Aramızda olmayan arkadaşlarımız var. Bunun bir nedeni elbette vardır. Aramızda olsaydılar daha makbule geçerdi. Kurumlar insanlara kişilik değil, insanlar gelmiş oldukları kurumlara kişilik kazandırdıkça  daha yükselirler. Bizle beraber olan arkadaş ve abilerime teşekkür ediyorum. Zonguldak’ta futbolun ve sporun gelişmesi adına el ele vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı

TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal, bayramlaşma töreninde kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e teşekkür ederken, “Futbol Taban Birlikleri olarak ortak aldığımız bir karar gereği sıraya koyduğumuz bayramlaşma programımızı Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştiriyoruz. Çok güzel ağırlandık. Güzel bir program oldu. Bunu her bayram devam ettireceğiz. Katılan tüm dostlara, başkanlara, arkadaşlara teşekkür ediyorum. Katılamayanlar olmuştur. Onlar da umarım biraz düşünürler. Tüm herkese iyi bayramlar diliyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ