Zonguldak’ta, futbol camiası Ramazan Bayramı sevincini doyasıya yaşadı. Futbol Taban Birlikleri, bayram dolayısıyla kendi arasında bayramlaşma töreni düzenledi.

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi’nin ev sahipliği yaptığı törene, Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Ahmet Birdal, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Bülent Tuna, hakem ve gözlemciler katıldı.

Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor Karadeniz bölgesinin kadın basketbolundaki tek takımı Zonguldakspor, Süper Lig için destek bekliyor

Hoşça sohbetler edilip ikramlarda bulunulduğu törende konuşan Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, “Birliktelik ve dayanışmanın üst seviyeye çıktığı, kırgınlıkların bittiği güzel bir bayram yaşıyoruz. Bayram dolayısıyla TFFHGD’nin organize ettiği bayramlaşma töreninde Futbol Taban Birlikleri olarak hep bir aradayız. Bu birliktelik umarım hiç bozulmaz. Zonguldak’ın böyle birlikteliğe ihtiyacı var.” dedi.

TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal, “Ramazan Bayramımız tüm Zonguldak’a ve futbol camiasına hayırlı olsun. Bu yıl iki bayramı bir arada kutluyoruz. Bildiğiniz üzere yarın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı. İki büyük coşkuyu aynı anda yaşıyoruz. Bu töreni teşkil eden Ümit başkan ve hakem kardeşlerimizi kutluyorum” diye konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Kemal Demir, birlik beraberliğe vurgu yaptığı konuşmasında, "Zonguldak’ta taban birlikleri olarak amatör ve profesyonel faaliyetleri bir arada yürütmeye çalışıyoruz. Bu sırada da insanlar arasındaki kırgınlıkların düzelmesi için çaba gösteriyoruz. Benim düşüncem kırgınlıkları bir kenara bırakıp Zonguldak’taki spor faaliyetlerini en iyi şekilde yürütmek. Bugün bayram sevinci yaşıyoruz, yarın da 23 Nisan’ı coşkuyla kutlayacağız. Akabinde U16 Türkiye Futbol Şampiyonası var. Onun peşine Cuma günü Judo Şampiyonası yine ilimizde organize edilecek. Zonguldak’ta bu faaliyetler olurken, insanların duyarsız kalması taban birlikleri olarak bizi biraz duygusallığa itiyor. Bayramlar insanlar arasındaki kırgınlıkların son bulmasına bir vesiledir. Bugün sağlanan bu birlikteliğin uzun yıllar sürmesini diliyorum” diye konuştu.

TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya, tüm konuklara törene katıldıkları için teşekkür ederken, “Geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma törenine bugün dernek olarak ev sahipliği yapıyoruz. Törene katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Bayram dolayısıyla sağladığımız bu birliktelik, daha sonraki dönemde başarı olarak geri dönecektir. Bu birlikteliğimiz hiç bozulmasın.” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma töreni toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ