Sosyal medyada paylaşılan ve yurt dışında kaydedilen bir video, aniden gündemi sarsıyor. İsminin belirtilmediği bir adamın, sevgilisini açık bir şekilde bir araç içinde başka biriyle ilişkiye girerken yakalayıp kaydettiği anlar, kullanıcıların dikkatini çekiyor. Görüntülerde, kadının yüzünü gizlemeye çalışırken adamın, "Bunu nasıl yaparsın? Beni aldattın!" dediği duyuluyor.

SEVGİLİSİNİ YAKALADI-3

Sosyal medyada hızla yayılan bir video, kullanıcılar arasında büyük ilgi görüyor. Videoda, bir adam sevgilisinin kendisini aldatırken güpegündüz yakaladığı görülüyor. Adam, aracın kapısını açmadan cep telefonuyla kayıt almaya başlıyor ve paylaşımına "Güpegündüz kız arkadaşını aldatırken yakaladı" notunu ekliyor.

SEVGİLİSİNİ YAKALADI-2

Kadının, bağırarak kendisini savunmaya çalıştığı ve yüzünü gizleyerek kameradan uzaklaşmaya çabaladığı görüntülerde dikkat çekiyor. Aynı zamanda çiftin, dışarıdan görünmemek için araç camlarını beyaz örtülerle kapattığı fark ediliyor.

SEVGİLİSİNİ YAKALADI-6

Görüntülerde, genç kadının aracın arka koltuğunda çıplak bir şekilde otururken, aldattığı kişinin görünmediği belirtiliyor. Bu video, kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekiyor ve birçok yoruma neden oluyor.

Elektrikli bisiklet bomba gibi patladı! Elektrikli bisiklet bomba gibi patladı!

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Neden böyle bir şeyi videoya çeker ki insan?" yorumunu yaparken, başka bir kullanıcı ise, "İntikamını çok beğendim" (Haber Merkezi)

SEVGİLİSİNİ YAKALADI

SEVGİLİSİNİ YAKALADI-5

Editör: Muhammet