Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 17 yaşındaki engelli M.A.’nın tecavüz sonucu hamile bırakılmasının ardından yapılan DNA testinde baba, köy muhtarı O.A. çıktı.  Olayın duyulmasının ardından Zonguldak bir kez daha utanç verici bir haberle sosyal medya gündeminden yer aldı. Ülkenin ulusal medya siteleri de haberi manşetlerine taşıdı.

Olay; Haziran ayında ilçeye bağlı Yeniköy köyünde meydana geldi.  17 yaşındaki engelli birey M.A. Rahatsızlanarak hastaneye gitti. Özel bir hastanede yapılan tetkiklerin ardından genç kızın hamile olduğu ortaya çıktı. 

Uzman Psikolog eşliğide ifadesi alınan M.A., köyde olduğu dönemde G.A. isimli şahsın kendisine saldırdığını belirtti. G.A. daha sonra gözaltına alındı. 

Adliyeye sevk edilen M.A. Savcılık ifadesinde G.A.’nın dışında köy muhtarı O.A.’nın da kendisi ile ilişkiye girmek istediğini söyledi. Bu ifadenin ardından O.A.’da gözatına alındı. Şahıslar alınan ifadelerin ardından serbest bırakıldılar. 

Geçen süre içerisinde M.A.’nın çocuğu dünyaya geldi. Bebekten alınan DNA örneği köy muhtarı O.A. ile eşleşince köy muhtarı O.A. yeniden göz altına alındı. 
Yeniköy muhtarı O.A. Jandarma karakolunda tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen muhtar O.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Beycuma Cezaevine gönderildi.

Olayın gündeme gelmesinin ardından sosyal medya kullanıcıları yaşanan iğrenç olayla ilgili çok sayıda paylaşım yaptılar. Bazı kullanıcıların yorumları şu şekilde oldu:
“Midemiz kalmadı artık”
“Allah bunları taş etsin”
“Gerçekten çok yazık. Acınacak haldeyiz”
“Yazıklar olsun demek bile yazık”
“Köylü halkın efendisidir diyoruz böyle haberler en çok köylerden kasabalardan geliyor yanlış biliyormuşuz meğer”
“ İdam geri gelsin”
“Keşke ülkemizde kimyasal hadım olsa bıktık artık bulanacak mide kalmadı kimsede” (Haber: Fadime Yılmaz Elma)

lqjdsofşl

Zonguldak'tan yeni bir star mı doğuyor? Ünlü ses eğitmeni onun için geldi... Zonguldak'tan yeni bir star mı doğuyor? Ünlü ses eğitmeni onun için geldi...

Cem Dereli, Erdem’i ziyaret etti, güzel işler için kalem hediye etti Cem Dereli, Erdem’i ziyaret etti, güzel işler için kalem hediye etti

Yarın Zonguldak karışacak! İşte trafiğe kapalı yollar Yarın Zonguldak karışacak! İşte trafiğe kapalı yollar

Gökçebey'de otomobil refüje çıktı; Kadın sürücü yaralandı Gökçebey'de otomobil refüje çıktı; Kadın sürücü yaralandı

Büyük tehlike  Zonguldak’a sıçradı! Büyük tehlike Zonguldak’a sıçradı!

Zonguldak’a müjde! İhale süreci başlıyor Zonguldak’a müjde! İhale süreci başlıyor

Norveç’e var, Zonguldak’a yok! Norveç’e var, Zonguldak’a yok!

Zonguldaklının kaderi belli oluyor! Büyük gün yarın! Zonguldaklının kaderi belli oluyor! Büyük gün yarın!

Zonguldaklı isim Türkiye’nin gururu oldu! Ödülünü Erdoğan’dan aldı Zonguldaklı isim Türkiye’nin gururu oldu! Ödülünü Erdoğan’dan aldı

Editör: Muhammet