Zonguldak’ın meşhur otu her derde deva Zonguldak’ın meşhur otu her derde deva

Zonguldak Haber – 26. Geleneksel Tüketici Ödülleri kapsamında resim kategorisinde Zonguldak Kilimli Anadolu Lisesi öğrencisi Hiranur Kuku, Türkiye birincisi olmayı başardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 26. geleneksel tüketici ödülleri sahiplerini buldu. Zonguldak Kilimli Anadolu Lisesi öğrencisi Hiranur Kuku, resim kategorisinde Türkiye birincisi olarak şehrin gururu oldu. 
Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından tüketici bilincinin geliştirilmesi, tüketicilerin yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla ödüller sahiplerini buldu. 
Bu prestijli ödüllerin resim kategorisinde Türkiye birincisi olan isim ise Zonguldak Kilimli Anadolu Lisesi öğrencisi Hiranur Kuku oldu. Hiranur Kuku'nun bu başarısı, hem kendisi hem de okulu için gurur kaynağı olmayı başardı.  Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Virda Şahin