Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Hastanesi anjiyografi ünitesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Zonguldak bir kez daha Filistin için ayaklandı Zonguldak bir kez daha Filistin için ayaklandı

Şebnem Kargı Konferans Salonunda düzenlenen törene Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Can, Başhekim Doç. Dr. Özcan Pişkin ve sağlık personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Tıp Fakültesinde yenilenen bölümlerin görsellerinden oluşan sinevizyon gösterisi yapıldı.

Açılışta konuşan Başhekim Doç. Dr. Özcan Pişkin, anjiyografi ünitesinin sağlanması için her konuda kendilerine destek veren Rektör Özölçer’e ve Rektör Yardımcılarına teşekkürlerini sundu.

1 Ocak tarihinden itibaren 2 bine yakın anjiyo yaptıklarını belirten Pişkin, 800’e yakın hastaya stent işlemi uyguladıklarını dile getirdi. Hastanede çalışan hocaların 7/24 hizmet verdiklerini vurgulayan Pişkin, yoğun bakımlarda yatak olduğu müddetçe her hastayı kabul ettiklerinin altını çizdi.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı  Özölçer, konuşmasında 2000 yılında açılan ZBEÜ Hastanesinin bölgeye büyük hizmetler verdiğini dile getirdi.

ütün personelin büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Rektör Özölçer, 26 aydır Başhekimlik görevini sürdüren ve ZBEÜ Hastanesinin Batı Karadeniz Bölgesinde bir sağlık üssü haline gelmesinde büyük emeği olan Doç. Dr. Pişkin’e ve hastane ekibine teşekkür etti.

Batı Karadeniz Bölgesinde olmayan pek çok cihazın ZBEÜ Hastanesinde bulunduğunu ve çevre illerden hastaneye yoğun ilgi olduğunu belirten Rektör Özölçer, yeni anjiyografi ünitesinin tüm Zonguldaklılara ve Batı Karadeniz bölgesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek anjiyografi ünitesinin açılışı yapıldı ve yenilenen birimler gezildi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-11-15-at-14.02.07

WhatsApp-Image-2023-11-15-at-14.02.06

WhatsApp-Image-2023-11-15-at-14.02.07-(1)

WhatsApp-Image-2023-11-15-at-14.02.08

Editör: Murat Barutçu