Bartın'da narkotik ekipleri tarafından iki ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda, metamfetamin ve esrar olmak üzere çeşitli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İlk operasyon, Bartın il merkezinde 05.09.2023 günü saat 14:00 sıralarında gerçekleştirildi. Polis ekipleri, yaptıkları çalışmalarda E.A. isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Şahsın takibe alınmasının ardından, yaya olarak kaçmaya çalıştığı ve bu sırada üzerindekileri atmaya çalıştı. Yakalanan E.A.'nın üzerinde yapılan aramada, 4 parça 1,74 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam aparat ele geçirildi.

E.A., Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan gözaltına alındı.

Diğer operasyon ise 05.09.2023 günü saat 21:50 sıralarında il merkezinde gerçekleştirildi. Polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri A.T., Ö.K. ve T.T. isimli şahısları durdurdu. Şahısların üzerinde yapılan aramada, 5 parça halinde toplam 6 gram esrar maddesi ve 13 adet sentetik ecza ele geçirildi.

14 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövdüler 14 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövdüler

A.T., Ö.K. ve T.T., Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan adli tahkikata başlatıldı.

Operasyonlar, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu