Zonguldak Kömürspor’un sezon başında Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Niyazi Kılıç, ikinci yarıya umutla bakıyor. İyi bir kamp dönemi geçiren genç orta saha, teknik direktör Şenol Demir’den forma şansı beklerken, verilecek şansı en iyi şekilde kullanacağına inanıyor.

Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak? Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak?

Altyapısı Trabzonspor olan Niyazi Kılıç, 6 sezon geçirdiği Bordo-Mavi takımda, Elit Akademi U19 Ligi ve Türkiye finallerinde 100’e yakın maçta forma giydi.

Trabzonspor’da A takıma yükselecek futbolcular arasında gösterilen ve 2021 yılında U17 Milli takım kadrosuna çağırılan Niyazi, şartlar oluşmadığı için bir sonraki sezon bir başka Süper Lig temsilcisi Çaykur Rizespor’a geçiş yaptı. Burada bir sezon kalan ve ardından Zonguldak Kömürspor’a transfer olan genç yetenek, büyük umut ve hayallerle geldiği Kırmızı-Lacivertli takımda ilk yarı boyunca forma şansı bulamadı.

Buna rağmen hiç pes etmeyen, antrenmanlarda her maç oynayacakmış gibi performans ortaya koyan Niyazi Kılıç, iyi geçen devre arası kamp döneminin ardından ikinci yarıya umutla bakıyor.

Teknik direktör Şenol Demir’den forma şansı bekleyen genç oyuncu, verilecek şansı en iyi şekilde değerlendirip kadroda yer bulmak istiyor.

SPOR  SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ