*** Zonguldak Kömürspor, 3’üncü hafta maçında Kırklarelispor’un konuğu olacak. 15 Eylül Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadı’ndaki maça İstanbul bölgesinden klasman hakemi Yalçın Taşkınfurat atandı.

MERKEZ Hakem Kurulu, Zonguldak Kömürspor’un 15 Eylül Pazar günü deplasmanda Kırklarelispor’la oynayacağı karşılaşmaya İstanbul bölgesinden klasman hakemi Yalçın Taşkınfurat’ı atadı. İstanbullu klasman, bu maçla birlikte bu sezon 2. Ligde ilk kez düdük çalacak. İstanbullu, 2. Ligde en son 21 Nisan 2019’da Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Amedspor arasında oynanan maçı yönetmişti.

Taşkınfurat’ın yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden klasman yardımcı hakemleri Armağan Çekinmez ile Şenol Bektaş yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, İstanbul bölgesinden klasman Özgür Tolga Özcan

Zonguldak Kömürspor, İstanbullu hakemle oynadığı 3 maçta hiç yenilmedi

KÖMÜRSPOR’LA 4’ÜNCÜ MAÇI OLACAK

İstanbullu klasman, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un 4’üncü kez maçını yönetecek. Taşkınfurat, daha önce 2. Ligde 25 Mart 2018 tarihinde Zonguldak Kömürspor-Hacettepespor (0-0) ile 24 Mart 2019’da Zonguldak Kömürspor-Fethiyespor (1-0) maçlarında düdük çalmış, 5 Mart 2017’deki Zonguldak Kömürspor-Nazilli Belediyespor (1-1) maçında ise 4’üncü hakem olarak görev yapmıştı.

Taşkınfurat’la 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik alan Zonguldak Kömürspor, İstanbullu hakemin uğuruna inanıyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi