Kilimli Belediyespor transferde coştu... Sarı-Siyahlı yönetim, Celalettin Cinal ve Emre Can Özbay’dan sonra 3’üncü transferini gerçekleştirdi. Kulüp, profesyonel lig geçmişi bulunan sol kenar oyuncusu Osman Şimşek’i kadrosuna dahil etti.

SÜPER Amatör Ligde ilk yarıyı lider pozisyonunda bitiren ve sezon sonu itibariyle 4 yıllık Bölgesel Amatör Lig özlemine son vermek isteyen Kilimli Belediyespor, ara transfer dönemini fırsat bilip kadrosunu güçlendiriyor.

Devre arasıyla birlikte transferi gündemin ilk sırasına koyan kulüp yönetimi, ofans bölgesinden sonra sol kanada takviyede bulundu. Hücum hattı için Muslu Belediyespor’dan Celalettin Cinal ile Ladik Belediyespor’dan Emre Can Özbay’ı transfer eden sarı-siyahlı yönetim, Serkan Bankoğlu'nun sol kanat isteği üzerine 1930 Bafraspor’dan 30 yaşındaki sol kenar oyuncusu Osman Şimşek’i renklerine bağladı. Kilimli’ye gelerek takıma dahil olan Şimşek, antrenmanlara başladı.

Yeni transferin geçmişinde önemli kulüpler var. Gaziantepspor’un altyapısında yetişen sol kenar oyuncusu, profesyonel kariyerinde Gaziantepspor başta olmak üzere GASKİ Spor, Fethiyespor, Düzcespor, Kırıkhanspor, Adıyamanspor, Elazığ Belediyespor formaları giydi.

2014 yılında amatöre dönüş yapan Kilimli’nin yeni transferi, amatör kariyerinde ise Balıkesir BŞB, Adıyaman 1957 Spor, Fatsa Belediyespor, Görelespor, Isparta 32 Spor, Serhat Ardahanspor, K. Yıldırımspor ve 1930 Bafraspor’da oynadı.

Tecrübeli futbolcu, bu takımlarda 2. Ligde 23, 3. Ligde 64, Türkiye Kupası’nda 6, U21 Ligi’nde 71, Bölgesel Amatör Ligde 53 maçta görev aldı.

Osman Şimşek’in geçmiş kariyerinde Milli takım başarısı da var. U16, U17 ve U18 Milli takımlarıyla 33 kez Ay-yıldızlı formayı terleten Osman, ligin ikinci yarısıyla birlikte deneyimlerini Kilimli Belediyespor’un başarısı için sahaya yansıtacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi