Bir yandan mali krizi aşmak için çözüm yolları arayan Zonguldak Kömürspor, diğer yandan iç ve dış transferde elini sağlam tutmak için ön görüşmelerini sürdürüyor. Önce iç transferi halletmek isteyen kulüp, işe ilk 1 numaradan başlayacak. Hedefteki isim Sinan Ören.

ZONGULDAK Kömürspor, 3 yıldır kaleyi koruyan tecrübeli file bekçisi Sinan Ören’den vazgeçmeye niyetli değil. Kulüp, mali krizi çözer çözmez ilk teklifi 32 yaşındaki file bekçisine yapacak.

Ekonomik yönden yaşanılan kriz nedeniyle transfere henüz başlayamayan Zonguldak Kömürspor’da yönetim, transfer için gerekli parayı tedarik edebilmek için çözüm arayışları içinde. Para krizi çözülür çözülmez transfere yoğunlaşacak 2. Lig ekibi, önce iç transferi halledecek.

Kaleden başlayacaklar

Kömürspor yönetimi, iç transfere 1 numaralı mevkiden başlayacak. Kaleyi sağlama almak isteyen lacivert-kırmızılılar, bu mevkide maceraya atılmak istemiyor. 3 yıldır kaleyi koruyan başarılı eldiven Sinan Ören’le yeniden yola devam etmeyi planlayan Zonguldak ekibi, 1 numaraya 2020-2021 sezonu için teklifte bulunacak.

Yeni sezon hedef planlamasını 1. Lige göre yapan Sinan Ören’i ikna ederek kadroda tutmak isteyen Zonguldak Kömürspor, ardından savunma hattını şekillendirecek. Sezonun sona ermesiyle birlikte Zonguldak’tan memleketine giderken takım arkadaşlarına hitaben, “Kişisel olarak hepiniz bir değersiniz. Yeni sezonda her şey gönlünüzce olsun” şeklindeki ifadeleriyle ayrılık sinyali veren Sinan’ın tekrar Zonguldak Kömürspor’la anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu.

2016-2017 sezonunda Zonguldak Kömürspor’a gelen Sinan, 3 sezondur lacivert-kırmızılı renklerin başarısı için ter döküyor. Tecrübeli kaleci, Zonguldak’ta ilk sezon 29, ikinci sezon 25, üçüncü sezon 26 olmak üzere toplamda 80 resmi maçta görev alırken, 7 bin 31 dakikalık performans sergiledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi