SÜPER Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Gelikspor’da Gökhan Konmuş’un yerine yardımcısı Taner Darıcı geçti. Mavi-Beyazlı yönetim, bu kararıyla genç antrenöre güvenini ortaya koydu.

Geçen sezondan bu yana takımın başında yer alan Konmuş’un devre arasında sürpriz bir kararla hem de takım liderin sadece 1 puan gerisindeyken görevinden istifa etmesi üzerine hoca arayışlarına başlayan Gelikspor yönetimi, gündemdeki isimlerin yüksek maliyet talebi üzerine yeni hoca düşüncesinden vazgeçti.

TAKIM, YARDIMCI HOCAYA EMANET

MAVİ-Beyazlı yönetim, hoca konusunu kendi içinde çözüme kavuşturdu. Dün yapılan toplantıda yardımcı antrenör Taner Darıcı isminde karar kılan yönetim, oybirliğiyle aldığı bu kararın ardından takımı genç hocaya emanet etti.

Antrenörlük mesleğinin henüz başındaki Taner Darıcı, aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için kolları sıvadı. Yönetimden eksik mevkiler için takviye isteyen Darıcı, Konmuş’tan aldığı bayrağı başarıyla taşıyarak şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

Darıcı idaresindeki Gelikspor, ikinci yarıda Perşembe Belediyespor, Çates Işıkspor, Akınspor, İhsaniyespor ve Muslu Belediyespor’la sahasında, Alaplı Belediyespor, Yenimahallespor, Çaydeğirmeni Belediyespor, Çaycumaspor, İstasyon Gemicilerspor ve Kilimli Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi