*** Ereğli Belediyespor, Semih Tokatlı idaresinde 2019-2020 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapan takım, ikinci etap çalışmaları için 19 Ağustos Pazartesi günü Kızılcahamam’da kampa girecek.

BÖLGESEL Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor, 3 Ağustos’ta başlayan yeni sezon çalışmalarında ikinci haftayı tamamladı.

Geçen sezon ki mevcut kadrodan yeniden anlaşılan futbolcuların yanı sıra dışarıdan alınan ve altyapıdan takviye edilen kalabalık futbolcu kadrosuyla kendi tesislerinde sabah-akşam yaptığı çift idman programıyla güç depolayan eflatun-beyazlı takımın gidişatı çok iyi.

En son Isparta 32 Spor’dan kaleci Tuğrul Karatosun ile Zonguldak Kömürspor’dan sağ kenar oyuncusu Cömert Kandemir’i kadrosuna dâhil ederek transferi noktalayan Ereğli Belediyespor’da kadro sayısı 24’e ulaştı. Bir sakatlık olmadığı sürece transfer yapmayı düşünmeyen eflatun-beyazlı takım, yeni sezona bu kadroyla başlayacak.

YERLİ FUTBOLCU AĞIRLIKLI KADRO

EREĞLİ Belediyespor, 6’ncı Bölgesel Amatör Lig sezonuna yerli futbolcu ağırlıklı kadrosuyla girecek. Transferde uyguladığı öze dönüş projesi kapsamında il dışında farklı takımlarda forma giyen üst düzey kalitedeki Ereğlili futbolcuları kadrosunda toplayan Ereğli Belediyespor, dışarıdan az sayıda fakat takımın hedef ve yapısına uygun futbolcuları kadrosuna dahil etti.

İç ve dış transferlerin yanı sıra altyapıdan da gelecek vaadeden yetenekleri A takım kadrosuna katan Eflatun-Beyazlı kulüp, böylelikle 2019-2020 sezonu kadrosunu tamamen şekillendirdi.

İKİNCİ ETAP HAZIRLIKLARI KIZILCAHAMAM’DA

EFLATUN-Beyazlı takım, kendi tesislerinde iki hafta süren kamp çalışmalarının sonuna geldi. Sabah-akşam çift mesai yapan futbolcular, teknik direktör Semih Tokatlı’nın uyguladığı antrenman programlarıyla güç ve kuvvet açığını kapattı. Kondisyon yönünden yavaş yavaş istenilen seviyeye gelen futbolcular, ikinci etap kampıyla seviyeye daha yukarıya çıkaracak.

Ereğli ekibi, ikinci etap kamp çalışmalarını Kızılcahamam’da yapacak. 19 Ağustos Pazartesi günü başlayacak kampta, rakip takımların durumuna göre en az 4 hazırlık maçı yapılması planlanıyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi