BÖLGESEL Amatör Ligde 6’ncı sezona giren Ereğli Belediyespor, 22 Eylül Pazar günü başlayacak 2019-2020 sezonunun ilk maçını, saha ve seyircisi önünde şampiyonluğu favori takımlarından Kırıkkale Büyük Anadoluspor’la oynayacak.

Merkez Hakem Kurulu bünyesindeki Bölgesel Hakem Atama Kurulu, Pazar günü 15.00’te Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya, Bolu bölgesinden bölgesel hakem Can Durgut’u atadı.

Bolulu klasmanın yardımcılıklarını yine Bolu bölgesinden bölgesel yardımcı hakemler Hüseyin Alp Burçay Yetiş ile Batuhan Topçu yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Bolu bölgesinden bölgesel hakem Semih Güler.

Sezonun ikinci maçı

CAN Durgut, Ereğli Beyçayırı’ndaki maçla bu sezonun ikinci maçına çıkacak. Durgut, yeni sezonu 14 Eylül’de Gelişim Elit U19 Ligi’nde Boluspor ile Göztepe AŞ arasında oynanan maçla açmıştı.

Öte yandan Bolulu bölgesel, 23 Eylül 2018 tarihinde yine Ereğli Beyçayırı’nda Ereğli Belediyespor ile Hendekspor arasında oynanan ve karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona eren maçta dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi