Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi

Alınan bilgiye göre, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve Bem-Bir Sen başkanı Satılmış Öztürk, başkanlık makamında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir araya gelerek sözleşme imzalandı.

Bem-Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Satılmış Öztürk yaptığı açıklamada, “ Emeği değerli kılmaya, ekmeği büyütmeye, adil paylaşımı sağlamaya, yerel yönetim çalışanlarımızın haklarını ve hukuklarını korumaya dönük çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zonguldak Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan  ile Patenti Bem-Bir-Sen’e ait olan ve kamu sendikacılığının en önemli kazanımlarından birisi olan Sosyal Denge Sözleşmesini en üst orandan imzaladık. Zonguldak Belediyesi'nde çalışan 202  Memur arkadaşımıza hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da açıklamasında, “Belediyemiz ve Bem-Bir-Sen arasında 202 memurumuzu kapsayan sosyal denge sözleşmemizi Bem-Bir-Sen Zonguldak İl Başkanı Satılmış Öztürk  ile birlikte imza altına aldık.  Bugün imza altına almış olduğumuz sözleşmemizin mesai arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-12-07-at-13.52.56-(1)

WhatsApp-Image-2023-12-07-at-13.52.56

TSK’ya girdi, TTK’ya giremedi! Aynı doktor, aynı kişi, farklı rapor! TSK’ya girdi, TTK’ya giremedi! Aynı doktor, aynı kişi, farklı rapor!

Ünlü sanatçı Zonguldak’ta, yetkilileri göreve davet etti Ünlü sanatçı Zonguldak’ta, yetkilileri göreve davet etti

Editör: Murat Barutçu