Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Mustafa Özer, 1 Ekim Pazar günü deplasmanda oynayacakları Vanspor karşılaşmasından beklentilerini dile getirdi. Kırmızı-Lacivertli teknik adam, zorlu deplasmana puan ya da puanlar için gideceklerini, cesaretli bir futbol oyunuyla neticeye varacaklarını söyledi.

İlk haftayı BAY geçtikten sonra oynadığı 4 maçtan 2 beraberlik, 2 yenilgi alan Zonguldak Kömürspor, ligde henüz galibiyet alamayan 4 takımdan biri. Kırmızı-Lacivertli takım, bu sessizliğini biran evvel bozup puantajda üst sıralardaki yerini almak istiyor.

SÜRPRİZ YAPACAĞIZ

Vanspor maçı hazırlıklarına bu doğrultuda hazırlanan Zonguldak Kömürspor, 5’te 5’lik galibiyet serisiyle yenilgisiz lider olan rakibine sürpriz hazırlığında.

Beyaz grup bu sezon “KARA” grup oldu! Beyaz grup bu sezon “KARA” grup oldu!

Deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Mustafa Özer, zorlu bir 90 dakika mücadelesi vereceklerini fakat şartlar ne olursa olsun güçlü rakipten puan ya da puanlar çıkaracağına inandığını kaydetti.

Takımın ilk 4 maçta ortaya koyduğu futbol ve mücadeleden memnun olduğunu, sadece gol yollarında ve neticeye ulaşmada sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Mustafa hoca, bu sorunu çözüme kavuşturup galibiyetler almaya başlayacaklarını aktardı.

Vanspor’la oynayacakları karşılaşmanın zorluk derecesinin çok büyük olduğunu dile getiren, hazırlıkların bu kapsamda sıkı bir şekilde sürdüğünü belirten Kırmızı-Lacivertli teknik adam, “Şuana kadar oynadığımız 4 maç var. Toplam girdiğimiz pozisyon sayısı 16. Bunların hepsi net ve yüzde 100 gol pozisyonu diyebileceğimiz pozisyonlar. Sadece 1 gol bulabildik. 4-5 gol daha atmış olsaydık, bugün gelinen noktada puanımız 7-8 olabilirdi. Futbolda geçmiş yok. Şuan ki tabloda iki beraberliğimiz var. Çıkışa geçmemiz gerekiyor. Vanspor zorlu bir deplasman olacak fakat puan ya da puanlar hesaplıyoruz. Bu gücü kendimizde görebiliyorum. En büyük problemimiz gol. Maalesef bu konuda çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Van maçında güzel oyunun yanı sıra kazandığımız pozisyonları da golle sonuçlandırmamız lazım. Artık skora ulaşmak, netice almamız gerekiyor” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ