Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde yaşlı bir çifte ait arazide, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma talimatıyla gizli bir şekilde 3 aydır yapılan kazı çalışmalarına madencilerde götürüldü. Uzun süre önce gönderilen ve kamuoyundan sır gibi saklanan kazılarda madencilerin define aradıkları iddia edildi. 
Mersin'in Tarsus ilçesinde MİT ve Özel Harekât polislerinin gözetimi altında bir yıl boyunca yapılan kazıyla gündeme gelen evin ardından şimdide Bolu’da yaşlı bir çifte ait arazide yapılan aramalar gündeme bomba gibi düştü. Zonguldak’ta da çok sayıda kişi tarafından duyulan olayın iddia olup olmadığı konusunda ise yetkililerden hiçbir açıklama gelmedi. 
İddiaya göre, erişim izni verilmeyen ve oldukça gizli şekilde yürütülen çalışmalarda güvenlik ise üst düzeyde devam ediyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nden 15 maden işçisinin de bölgeye kazı çalışmalarına katılmak üzere gönderildiği ve günlük yevmiyelerinin 3 katını aldıkları da konuşulan iddialar arasında yer alıyor. 
Bölgede ne arandığı ya da ne için kazı yapıldığına dair Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan hiçbir açıklama yapılmazken, aynı bölgede define arayan bazı kişilerin yakalandığı ve haklarında adli işlem yapıldığı öğrenildi. 
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Kent merkezinde kavga! Kızlar birbirlerine girdi Kent merkezinde kavga! Kızlar birbirlerine girdi

Madenci ve asker karşı karşıya geldi! İki maden işçisi öldü! Madenci ve asker karşı karşıya geldi! İki maden işçisi öldü!

TTK ile Belediye arasında imzalanan işte o protokol TTK ile Belediye arasında imzalanan işte o protokol

Zonguldak'ta taksi ücretleri zamlandı; Yeni tarife pazartesi uygulanacak Zonguldak'ta taksi ücretleri zamlandı; Yeni tarife pazartesi uygulanacak

Doktor görev başında hayatını kaybetti! Doktor görev başında hayatını kaybetti!

TTK'ya işçi alımı başlıyor TTK'ya işçi alımı başlıyor

Zonguldak pazaryerinde utanç verici olay! Zonguldak pazaryerinde utanç verici olay!

Meteoroloji uyardı: Bir kez daha geliyor! Meteoroloji uyardı: Bir kez daha geliyor!

15 yaşındaki çocuk gölette boğuldu 15 yaşındaki çocuk gölette boğuldu

Zonguldak'ta pat pat köprüden uçtu Zonguldak'ta pat pat köprüden uçtu

Zonguldak’ta parasızlıktan okul kapatıldı Zonguldak’ta parasızlıktan okul kapatıldı

Adamlar dağı denize taşıdı Adamlar dağı denize taşıdı

Editör: Muhammet