Yarı profesyonel olarak nitelendirilen Bölgesel Amatör Ligde 17’nci hafta maçları oynandı. Lider Eskişehirspor, Başkent deplasmanınca Sincan Belediyespor’a takıldı. Karşılıklı gollerle 1-1 biten maç neticesinde Es-Es, Ankara’da 2 puan bıraktı.

Liderin beraberlik haftasında, temsilcilerimiz Alaplı Belediyespor ile Ereğli Belediyespor 2-1’lik skorlarla galip geldi. Alaplı Belediyespor Düzce deplasmanında Kaynaşlı Belediyespor’u, Ereğli Belediyespor da saha ve seyircisi önünde Ankara TKi Spor’u mağlup etti.

Grupta diğer maçlarda Gölbaşı Belediyespor, 1926 Polatlı Belediyespor ve Çilimli Belediyespor 3 puan sevinci yaşadı.

ZİRVEDE NEFES NEFESE YARIŞ

Terakkispor sezonu dayanışma gecesiyle kapattı... Yeni sezonda büyük hedeflerle görüşmek üzere Terakkispor sezonu dayanışma gecesiyle kapattı... Yeni sezonda büyük hedeflerle görüşmek üzere

Haftanın maçlarının ardından yeniden şekillenen puantajda, zirvede Eskişehirspor ile 1926 Polatlı Belediyespor puan puana sıralandı. 39 puanla ilk iki sırayı paylaşan Eskişehir ile Ankara temsilcilerinin hemen ardından 34 puanla Alaplı Belediyespor geliyor. Çilimli Belediyespor ile Geredespor’un 32’şer puanla 5 ve 6’ncı sırada yer aldığı grupta, Ereğli Belediyespor 31 puanla 6’ncı basamakta sıra aldı.

17’nci haftanın toplu sonuçları, oluşan puan durumu ve 18’inci haftanın maçları şöyle:

1-452-313-22

Editör: Hüseyin EKİNCİ