Süper Amatör Ligde 17’nci hafta karşılaşmaları oynandı. Haftaya lider giren Gelikspor, Cumartesi günü Ereğli deplasmanında Yenimahallespor’a 1-0 yenildi. Mavi-Beyazlılar, Ereğli Beyçayırı'nda 9 maç aradan sonra mağlubiyet üzüntü yaşadı.

Play-Off yarışı veren Ereğli Akınspor, son sıradaki Çaycuma Gençlerbirliği’ni 12-0, yine aynı şekilde Play-Off potasındaki Mavi Şimşekspor da sondan ikinci sıradaki İhsaniyespor’u 6-0 yendi.

Pazar maçlarında kazanan 1-0’lık skorlarla Devrek Belediyespor ile Kilimli Belediyespor oldu. Gökçebeyspor- Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor maçı başladığı gibi 0-0 bitti. Bu maç, haftanın berabere sonuçlanın tek maçı oldu. Cumartesi günü 3 maçta 19 golün atıldığı ligde, Pazar mesaisinde ise 3 maçta sadece 2 gol kaydedildi. 

Zonguldak Kömürspor hakkını arıyor... Gerekirse İstanbul’a, TFF'ye kadar yürürüz Zonguldak Kömürspor hakkını arıyor... Gerekirse İstanbul’a, TFF'ye kadar yürürüz

Bu sonuçların ardından liderlik yine el değiştirdi. Geçen hafta lider unvan kazanan Gelikspor, bu unvanını Devrek Belediyespor’a kaptırdı. Devrek temsilcisi, 38 puanla ilk sıraya yerleşti. Kilimli de tıpkı Devrek gibi puanını 38 yaparken, averajla ikinci sıraya yükseldi. Gelikspor 9 maç aradan sonra gelen yenilgi üzerine bir hafta kaldığı liderlik koltuğundan inerek 3’üncü sıraya geriledi.

Toplu sonuçlar, puan durumu ve haftanın maçları şöyle:

Screenshot_1-10SD-1Screenshot_2-9

Editör: Hüseyin EKİNCİ