Siber ile süper mücadele Siber ile süper mücadele

Adana Haber - Adana'da tüfekle havaya ateş ederek elektrik hattının kopmasına ve akımın gitmesine sebep olan bir kişi, sinirlenen kuzenini tabancayla öldürdü.

Olay, 26 Temmuz tarihinde saat 23.00 sıralarında Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta bulunan 27 yaşındaki Abdullah Başbudak, pompalı tüfekle rastgele defalarca ateş açtı ve silahtan çıkan saçmalar, elektrik direğine isabet ederek elektriklerin kesilmesine neden oldu. Bu duruma tepki göstermek için üst katında oturan 28 yaşındaki kuzeni Rafet Deveci, pencereden seslendi ve "Neden silah sıkıyorsun? Elektrikler kesildi" şeklinde seslendi. Başbudak'ın küfürleriyle başlayan tartışma, Deveci'nin sokağa çıkmasıyla kavgaya dönüştü. Bu sırada Başbudak, tüfeği bırakarak tabancayla Deveci'ye 5 el ateş etti. Deveci, göğsü ve omzuna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanarak yerde kanlar içinde kaldı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, mahalle sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Deveci, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Akaryakıta yüzde 88 zam! Akaryakıta yüzde 88 zam!

Polis ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede yaptığı araştırmada şüpheli Abdullah Başbudak'ı, Mücahitler Caddesi'nde motosikletle gezerken yakaladı. Emniyete götürülen Başbudak, ifadesinde, "Rastgele ateş ediyordum, yanlışlıkla elektrik direğine denk geldi. Küfürler ederek tepki gösterip aşağı indi. İri yarı olduğu için dövemezdim. Ben de silahla ateş ettim" şeklinde ifade verdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdullah Başbudak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İHA

Sevgilisinden ayrılan genç Alkol komasına girdi Sevgilisinden ayrılan genç Alkol komasına girdi

Kayıp turist 75 metrelik uçurumda ölü bulundu Kayıp turist 75 metrelik uçurumda ölü bulundu

Denizlerde av yasağı sona eriyor! Denizlerde av yasağı sona eriyor!

AW947471_02

AW947471_01

Editör: Virda Şahin