Birinci Amatör Küme’den Süper Amatör Lige yükselecek 3’üncü takımın belli olacağı Üzülmezspor-Perşembe Belediyespor arasındaki Play-Off ekstra finalin ikinci ayağı için geri sayım başladı.

Zonguldak Kömürspor TFF’yi göreve davet etti... Başkan Demir: “Derhal karar verin!” Zonguldak Kömürspor TFF’yi göreve davet etti... Başkan Demir: “Derhal karar verin!”

İlk ayağı geçen hafta Üzülmezspor’un ev sahipliğinde oynanan ve konuk Perşembe Belediyespor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşmanın rövanşına, 12 Mayıs Pazar günü bu kez Perşembe Belediyespor ev sahipliği yapacak. Perşembe sahasındaki maçın başlama saati 14.00.

Serkan Bankoğlu yönetimindeki Perşembe Belediyespor, seyircisi önünde konuk edeceği Yılmaz Yavuz idaresindeki Üzülmezspor karşısına skor avantajıyla çıkacak. Siyah-Beyazlı ev sahibi ekibe, şampiyonluk için beraberlik yetecek. Üzülmezspor’un şampiyonluk için rakibini 2 farklı skorla yenmesi şart. Mavi-Beyazlı takımın 1 farklı her türlü galibiyeti, karşılaşmanın uzamasına neden olacak. Bu olasılık gerçekleşirse, müsabakada 15’er dakika üzerinden çift devre halinde uzatma süresine gidilecek. Uzatma süresinde de skorda bir değişiklik olmazsa, şampiyon takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Şampiyon takım, kupa 3'ün sahibi olup Süper Amatör Lige yükselecek. 

Bilindiği üzere, Birinci Amatör Küme Play-Off A ve B grubunda, Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen ilk iki takım olmuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ