Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı Karadon Mahallesi’nde tekstil alanında faaliyet gösterecek yeni bir fabrikanın temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kilimli’de mutlu son! İşçiler hakkını aldı Kilimli’de mutlu son! İşçiler hakkını aldı

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Karadon Mahallemizde tekstil alanında faaliyet göstermeye başlayacak olan fabrikanın temel atma törenine katıldık. Büyüyen ve gelişen ilçemizin farkına varıp iş sahası olarak bölgemizi tercih eden tekstil firma sahibi, hemşehrimiz Ahmet Kösterit’e teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni fabrikanın ilçeye ekonomik katkı sağlaması ve istihdam oluşturması beklenirken, temel atma töreni bölgedeki iş sahalarının gelişimine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Temel atma törenine, Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Uğur Recepkethüda, AK Parti Kilimli İl Genel Meclisi üyeleri ve diğer ilçe protokol üyeleri ile birlikte katıldı. / Haber Merkezi 

WhatsApp-Image-2023-12-25-at-14.29.33

WhatsApp-Image-2023-12-25-at-14.29.33-(1)

WhatsApp-Image-2023-12-25-at-14.29.34

Editör: Murat Barutçu