Tepeköy’de Sezgin K. ile ağabeyi Hasan K. arasında yer ve yol itilafı davası yüzünden tartışma yaşandı. Hasan K., tarlasına yol açmak için iş makinesi çağırdı, kardeşi Sezgin K. ağabeyi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezgin K., yanından bulunan silahla abisi Hasan K.'ye ve silahın kabzasıyla yeğeni Kenan K.’yi yaraladı. Olayda Hasan K. ağır yaralanırken, yeğeni Kenan K. ise hafif yaralandı. Görenlerin Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Hasan ve Kenan K. yapılan ilk müdahalelerinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hasan K., hastanede müdahalelere rağmen kurtarılmadı, oğlu Kenan K.'nın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçan Sezgin K. yakalandı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

2023-2024 kırtasiye yardımı başvuru ekranı 2023-2024 kırtasiye yardımı başvuru ekranı

Türkiye ve Çin arasındaki ticari bağları güçlendirecek projeye büyük destek Türkiye ve Çin arasındaki ticari bağları güçlendirecek projeye büyük destek

Devrek cinayetinden şok görüntü! İşte o an! Devrek cinayetinden şok görüntü! İşte o an!

Çaycuma’daki konsomatris ölümünde yeni gelişme! Neden kazan dairesindeydi? Çaycuma’daki konsomatris ölümünde yeni gelişme! Neden kazan dairesindeydi?

Otomobil baba oğula mezar oldu! Otomobil baba oğula mezar oldu!

Editör: Muhammet