Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşanan olayla ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. İddiaya göre, akşam saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katındaki balkondan atlayarak intihar ettiği düşünülen Gizem Kılınç'ın ölümü üzerine gözaltına alınan iki kişi serbest bırakıldı.

Gizem Kılınç'ın ölümünün ardından başlatılan soruşturma kapsamında Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren bir içkili mekanda konsomatrislik yapan Kılınç'ın arkadaşı olan T.A. ve başka bir arkadaşı gözaltına alındı. Ancak yapılan soruşturma ve ifadelerin ardından, gözaltına alınan bu iki kişi serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan şahıslardan T.A’nın olayın ardından kazan dairesinde alkol alırken yakalandığı öğrenildi. İntiharın ardından T.A.’nın kazan dairesinde alkol alması ile akıllarda farklı soru işareti bıraktı.

Olayın henüz net şekilde aydınlatılamamış olması ve ortaya çıkan yeni bilgilerin etkisiyle, cinayet iddiaları gündemde yerini koruyor.

Ayrıca, bugüne dek fuhuş, şantaj, hakaret, kavga gibi çok sayıda suça karışan Gizem Kılınç’ın olayı ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı Yavuzyılmaz: Fevkani raporu adrese teslim olarak hazırlandı

Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj… Gizem öldürüldü mü? Suç dosyası kabarık! Fuhuş, tehdit, şantaj…

Cansız bedeni kıyıya vurdu Cansız bedeni kıyıya vurdu

İniş takımı açılmadı, gövde üzerine indi! Pilotların soğuk kanlılığı faciayı önledi. İniş takımı açılmadı, gövde üzerine indi! Pilotların soğuk kanlılığı faciayı önledi.

Genç kadın balkondan düştü! Genç kadın balkondan düştü!

Kayınova: Maaş ödemekte zorlanıyor musunuz? Kayınova: Maaş ödemekte zorlanıyor musunuz?

Felaketin 24. Yılı Felaketin 24. Yılı

 

Editör: Murat Barutçu