Türk Kızılay Zonguldak Şubesi öncülüğünde, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı, Zonguldak Adalet Komisyonu Başkanlığı, Zonguldak İdare Mahkemesi Başkanlığı ve Zonguldak Baro Başkanlığı işbirliğiyle, Zonguldak Adliyesi'nde bir kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kampanya kapsamında, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Kumhak, İdare Mahkemesi Başkanı Halil Onur ve Baro Başkanı Türker Kapkaç dahil, Zonguldak Adliyesi'nde görevli hakimler, cumhuriyet savcıları, avukatlar, adliye personeli ve adliyeye işlemleri için gelen vatandaşlar, kan bağışında bulunarak destek sağladılar.

Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor” Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor”

Bu önemli kampanya kapsamında, daha önce gerçekleştirdikleri kan bağışlarından dolayı Zonguldak Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Kumhak ve Zonguldak Adliyesi Ön Büro Personeli, Türk Kızılay Zonguldak Şube Müdürlüğü tarafından plaketle ödüllendirildi. Bu bağlamda, toplumun sağlığına duyarlılık gösteren ve kan bağışıyla sosyal sorumluluklarını yerine getiren katılımcılara teşekkür edildi. /Haber Merkezi

hukuk-kan-verdi-(1)

hukuk-kan-verdi-(3)

hukuk-kan-verdi-(2)

Editör: Murat Barutçu