Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’ Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’

CHP Belediye Başkan aday adayı Harun Akın, aday adaylığı başvurusunu yaptı. Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, başvurunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Harun Akın, basına yaptığı açıklamada hedeflerini açıkladı. Harun Akın'ın açıklaması şöyle:

"Cumhuriyetimizin ilk ili Zonguldak, Ülkemizin gelişmesi adına yerin metrelerce altından kömürü çıkartmak, ülke ekonomisine kazandırmak için bedel ödemiş, şehit vermiş ZONGULDAK

Emeğin Başkenti ZONGULDAK, Emeklinin Başkenti olmuş! Ne Emekçi Memnun Ne Emekli Memnun

HEDEFLERİMİZN İLKİ, Emekçi ve Emeklinin memnun olduğu, huzurun, refahın öne çıktığı, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışmanın hüküm sürdüğü örmek bir şehir ortaya çıkartarak, Zonguldak’ı ülkemizin çekim merkezî yapmak. Önceliğimiz olan kömürün yanında Tarım ile Turizm ile Kooperatifleşme çalışmaları ile Sosyal Yaşam Kalitesiyle Çekim Merkezi OLACAK! Harun Akın’ı tanıyorsunuz. Uzun yıllar CHP'de İl Başkanlığı yapmış, 22. Dönemde Milletvekilliği yapmış, Milletvekilliği döneminde Zonguldak'ın birçok önemli konusunda önemli çalışmaları olan bir kardeşinizim! TTK ile ilgili, işçi alımları, üretimin artması, rödovans ile ilgili, Erdemir'in özelleştirilmesi ile ilgili, Kurumlarımızın yaşaması ve gelişmesi ile ilgili, Zonguldak'ın 3303 sayılı Havza-i Fahmiye Kanunu kapsamında ortaya çıkan yaklaşık 50 bin vatandaşımızı ilgilendiren tapu tahsis sorunu ve bunların tapuya çevrilmesi ile ilgili çalışmaları yürüten, TBMM’ye bu konuları götüren, bu konuların kanunlaşmasını sağlayan hemşeriniz, kardeşiniz Harun AKIN!

Projede Demokrasi” konseptini hayata geçireceğiz

Bugün burada 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlerde Zonguldak İli Belediye Başkanlığı için partimden aday adaylığı başvurumu yapıyorum!

Partimizin yetkili kurullarının, öngörülen aday belirleme yöntem ve süreçleri neticesinde şahsımı CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak belirlemesi durumunda ve neticede Zonguldak halkının teveccühü ile Zonguldak Belediye Başkanı seçildiğimde yapacaklarımızla ilgili sizlere bazı başlıklar vermek istiyorum, daha sonra sizlerle çok daha detaylı şekilde çalışmalarımı ayrıca paylaşacağım: "Projede Demokrasi” konseptini hayata geçireceğiz! Belediye olarak yapacağımız büyük projeleri öncelikle tüm detayları ile Gazipaşa Caddesi'nde oluşturacağımız Projede Demokrasi Evleri'nde halkımızın onayına sunacağız. Halkımız görüşlerini sunacak ve halkımızın onayını almayan hiçbir proje halkımıza dayatılmayacak!

Belediyemizin gelir kaynaklarını artıracağız! Zonguldak Belediyesi'nin su, ruhsat ve vergi gelirlerinin yanına yeni gelir kaynakları ekleyeceğiz. Zonguldak denize kıyısı olan bir kent, ama denizden para kazanamıyor! Bu kent denizden para kazanacak Zonguldak Ankara'dan bakıldığında denize en yakın kent, bunu Ankaralı bilmiyor, bu kent Ankara’dan  turizm olarak faydalanılacak. Avrupa'da en pahalı spor turizmi denilince akla Trekking geliyor, yani Doğa Yürüyüşü, Zonguldak, Trekking Turizmine çok elverişli bir kent, Belediye ve kent ekonomisi buradan gelir sağlayacak. Belediye Başkanı olarak uygun yerler bularak Tema Parklar yapacağız!

Zonguldak Yöresel Lezzetlerini öne çıkaracağız, kentin gastronomisini tüm ülkeye tanıtacağız!

İMRENİLEN FESTİVALLER YAPILACAK

Tüm Türkiye'nin imrendiği Festivaller yapacağız!

Kooperatifleşme ile istihdam sağlamaya destek olacağız! Var olan kooperatiflerle, özellikle kadın kooperatifleriyle iş birliği içinde olacağız!

Gıda Bankası kuracağız! İhtiyaç sahiplerine, mahalle muhtarlarımız ile birlikte yardımcı olacağız! Yine mahalle Muhtarlarımızla beraber mahallelerimizde sağlık taramaları yapacağız!

Emekli dinlenme evleri yapacağız!

Semt kreşleri açacağız! Kadın sohbet Ve dayanışma evleri açacağız! Öğrenci yurdu ve üniversitede okuyan öğrencilerimize yönelik burs çalışmalarımız olacak! Zonguldak Belediyesi olarak işsizliğin önüne geçmek için istihdam çalışmaları yapacağız, buna destek olarak iş yerleri açacağız! Yeni doğan bebekten, cenaze hizmetlerine kadar tüm yaş grupları, çocuklar, gençler, yaşlılar, emekliler, kadınlar için ayrı ayrı projeler geliştireceğiz!

Engelli ihtiyaç sahiplerine akülü araçlar temin edeceğiz! Engelsiz park, engelsiz kütüphane projelerimiz olacak! Hayvan barınakları, kedi-köpek evleri yapacağız!

Zonguldak'ın imar ve tapu sorunu hep gündemimizde olacak!  Belediyelerin asli görevlerinin başında gelen yol, su, altyapı, kanalizasyon, asfalt çalışmalarında çok aktif ve güçlü olacağız! Bu konu başlıkları ve diğer projelerimizle ilgili olarak önümüzdeki süreçte daha detaylı olarak konuşacağız, bunları anlatacağız. Aday adaylığı başvurumu yaptığım bugün, şimdilik sözlerimi burada noktalıyorum. Bu sürecin diğer tüm aday adaylarına ve partimize hayırlı olmasını diliyorum." (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-12.55.45-(2)

WhatsApp-Image-2023-11-28-at-12.55.43

Editör: Murat Barutçu