Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 30 maçın 28’ini kazanarak 58 puanla şampiyon olan Zonguldakspor Basket 67, tarihi şampiyonluğu son kez Madenci Anıtı’nda kutladı. Kalabalık taraftar grubu önünde yapılan kutlamada, “Şampiyon Zonguldakspor” tezahüratları yükseldi.

Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı

Kulüp Başkanı Kanat Tan, Zonguldak şehrinin her zaman en güzelini hak ettiğini belirterek, “Bu bir tarihi başarıdır. Önümüzdeki sezon Zonguldak’ı Süper Ligde temsil edeceğiz. Bu bizim için büyük bir gurur tablosudur. Şimdi şampiyonluğun keyfini yaşıyoruz. Sezon başında söz verdiğimiz gibi kupayı Madenci Anıtı’na getirdik. Bu şampiyonluğu birlikte başardık. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kırmızı-Lacivertliler, Madenci Anıtı’ndaki kutlama öncesi kupayı takım halinde önce Vali Osman Hacıbektaşoğlu ardından da Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a takdim etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ