Düzce festivali sanatçıları belli oldu! Düzce festivali sanatçıları belli oldu!

Düzce Haber – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde düzenlenen Finduk Festivali'nin 2. günü için heyecanla beklenen anlardan biri olan İrem Derici'nin sahne performansı, iptal oldu. Festivalin 2. gününde saat 21.00'de sahne alması planlanan pop müziğinin sevilen ismi İrem Derici, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ile görüşen İrem Derici, sağlık durumu nedeniyle festivalde sahne alamayacağını üzüntüyle belirtti. Hem Başkan Yanmaz'a hem de Akçakocalı vatandaşlara özür dileyen Derici, en kısa zamanda başka bir konserde hayranlarıyla buluşmak istediğini dile getirdi. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da İrem Derici ile iletişime geçerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Finduk Festivali'nin düzenleme komitesi, sahne değişikliği için hızla harekete geçerek yerine bir sanatçı belirledi. Festivalin 2. gününde saat 21.00'de sahne alması planlanan İrem Derici'nin yerine, rap müziğin önemli isimlerinden Eypio sahne almaya hazırlanıyor. Eypio, Akçakocalı vatandaşlarla buluşarak unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

Festival organizatörleri, İrem Derici'nin sağlık durumunun hızla düzelmesini dileyerek, gelecek yıllarda tekrar festivalde sahne alabileceği umuduyla ona desteklerini ilettiklerini belirtti. İHA

Karayip Korsanı deprasyonda Karayip Korsanı deprasyonda

Kimlik tespiti tamamlanmamış 100 mezar bulunuyor Kimlik tespiti tamamlanmamış 100 mezar bulunuyor

Baklava da “burger” oldu Baklava da “burger” oldu

Kızılay kan bağışı için gönüllü arıyor Kızılay kan bağışı için gönüllü arıyor

AW940815_01

AW940815_02

Editör: Virda Şahin