Eğitim uçağı düştü! Eğitim uçağı düştü!

Futbol maçında kadınlar birbirlerine girdi Futbol maçında kadınlar birbirlerine girdi

Aydın Haber - Aydın'da meydana gelen THY eğitim uçağının düşme olayı ile ilgili araştırma çalışmaları başlatıldı. Uçağın görüntülenmesini önlemek amacıyla uçağın üstü branda ile örtülürken, uçağın düşme nedeniyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Olay, Çıldır Havalimanı yakınlarında bulunan Tepecik Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, THY Uçuş Okulu'na ait eğitim uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra Çeştepe Hayvan Pazarı ile havaalanı arasındaki yonca tarlasına düştü. Kaza sonrasında uçakta bulunan Saygın Zibeller ve Murat Mocan yaralandı. Yaralılar ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavilerine devam ediliyor.

Bu esnada, uçak kazasının meydana geldiği bölgede görüntü alınmasını engellemek için drone uçuşlarının yasaklandığı belirtildi. Uçağın düşme nedeni hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı ve araştırmaların devam ettiği ifade edildi. İHA

Otobüs kazasında hayatını kaybeden Hasgül ailesi sonsuzluğa uğurlandı! Otobüs kazasında hayatını kaybeden Hasgül ailesi sonsuzluğa uğurlandı!

Zonguldak’ta konut piyasası canlanacak Zonguldak’ta konut piyasası canlanacak

Kıransoy toprağa verildi Kıransoy toprağa verildi

Editör: Virda Şahin